1.gün Göğüs , 2.gün Sırt-Kol, 3.Gün Omuz-Bacak Programı Hk.Görüşleriniz...

benim henüz 1. ayım bitmedi tüm vücut calısıyorum acaba hocama söylemelimiyim günde 2-3 bölge çalışmam gerektiğini?

genelde vg de ilk iki ay tüm vücut aynı günde çalıştırılır
buradaki amaç hareketlerin yapılışını öğretmek , vücuda antremanlara ısıtmaktır..
henüz bölgesel çalışma senin için erken olabilir , hocanın verdiği programı uygulamanı tavsiye ederim..

ben konuyu baştan aşağı okudum. açıkcası ben tüm gün vücut çalışmayı doğru bulmuyorum ve istemiyorum. Hem yaşım 17 bu çok ağır olur benim için ayrıca gün içinde akşam basketbol, halı saha maçı falan yapıyorum o yüzden.

Sizin yazdığınız programı uygulamamda sakınca varmı acaba? Bana iyi gibi geldi sonuçta kafaya göre yapılmadı.. hocadan izin alıp sizin programınızı uygulamak istiyorum.

ben konuyu baştan aşağı okudum. açıkcası ben tüm gün vücut çalışmayı doğru bulmuyorum ve istemiyorum. Hem yaşım 17 bu çok ağır olur benim için ayrıca gün içinde akşam basketbol, halı saha maçı falan yapıyorum o yüzden.

Sizin yazdığınız programı uygulamamda sakınca varmı acaba? Bana iyi gibi geldi sonuçta kafaya göre yapılmadı.. hocadan izin alıp sizin programınızı uygulamak istiyorum.

programı şu aşamada 2 ay uygulayıp gelişimi bizimle paylaşırsan ben memnun olurum.en azından bizde 1 ayı doldurmamış birinde bu tip programalrın etkisini öğrenmiş oluruz.

eğer bu program boyumu etkilemeyecekse (omuza falan cok baskı yapmayacaksa) uygulamayı düsünüyorum hocama danısmam lazım once, tabi ki gelişimi paylaşırım

hacim almaya yönelik program değilmi?

eğer bu program boyumu etkilemeyecekse (omuza falan cok baskı yapmayacaksa) uygulamayı düsünüyorum hocama danısmam lazım once, tabi ki gelişimi paylaşırım

hacim almaya yönelik program değilmi?

Sultanmehmet'in amacının hacimlenmek olduğunu bildiğimden programın hacim amaçlı bir program olduğunu söyleyebilirim...

boy ile ilgili sıkıntın olmasın...ancak mehmet'inde belirttiği gibi ben de tekrar edeyim...

ilk 2-3 ay vücudu alıştırmak,hareketlere alıştırmak amaçlı verilen program lar idealdir,bu hem ham olan vücudu açar,hem hareketlerin yapılıiında hatalar varsa zamanla giderilir...süre sonunda daha iyi kavrarsınız..sonra ise ufaktan programların değişir...

benimde tavsiyem biraz daha aynı programa devam etmeniz ve sonra başlamanızdır..

son karar senindir...

kolay gelsin...

lordmarvel ,

arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmışlar ,

eğer programı uygulamak istiyorsan tercih senindir , ama ben olsam daha bir ayı doldurmadan uygulamazdım , nedeni ise,

(kötü bir niyetle söylemiyorum kesinlikle) programdaki tüm hareketlerin nizami olarak yapabiliyor musun ?
İsimlerine bakınca hangisinin hangi hareket olduğunu biliyormusun ?
bunları soruyorum çünkü henüz bir aydır vg yapıyorsun , ben 1 aylıkken ne hareketleri düzgün yapamıyordum , ne de isimlerinden hareketleri anlayabiliyordum...

bu programda tekrar aralıklarını az tuttuk daha ağır çalışabilmek için , çok ağırlık az tekrar sana uygun geliyor mu ?

Eğer bu sorulara cevabın evet ise tabi ki uygula programı...

Omuz konusunda yaşın 17 olduğu için ağır kilolarla press hareketleri yapmaktan kaçınmalısın , henüz kemik gelişimin ve boy uzaman bitmiş değil ...

Vg ant.olduğu günün akşamı basket yada halı saha maçı bence yapma , eğer illa yapıcaksan off güne denk getir derim ...

Son düzenleme:
bu tarz bir programı 2.ve3.ay programım olarak uyguladım ama çok zorlandım. Çift bölge çalışırken son tekrarlar çekilmez oluyor

Back
Yukarı