Akşamdan beri o kadar mesaj yazılmış ki , sırasıyla cevaplamak istiyorum ;
Angryhun ,
Nasıl anlatsam yaptığımız dips i beden yere paralel olacak şekilde oluyor ve tepe noktasındayken çok az inilip kalkılıyor..
Tamam haklısın bende dips in göğüs ten çok tricepsleri etkileğine inanıyorum ..
Bu güne kadar da hep triceps için yapmıştım dips i ...
Ama anlattığım şekilde yapınca da yanmayı gayet güzel hissettim , özellikle göğüsü tam kolla birleştiği nokta üzerinde ...
Umur ,
hummer curl u göğüs günü yaptırmasın yanlış olduğundan bahsetmişsin , fakat mesela , göğüs-biceps çalıştığımızda birçoğumuz hummer curl u biceps günü çalışıyor diye biliyorum ben , eğer yanlışım varsa düzeltin tabi..
Kanat-biceps i zaten uygulamadan kaldırıyoruz yakında zaten

Bacağa gereken önemi vereceğimden emin olabilirsin , ben 3.gün olarak omuz un yanında çalışmayı düşünüyorum 3 hareketle , zira bacak gerçekten vücud u tetikleyici büyük bir kas grubu ...
R10 ,
mesajında yazdığın sıralamanın yanlışlığını tartışıyoruz biz , istersen önceki sayfaya bir göz at

AngryHun son mesajına gelecek olursam , bencede önkol ayrı çalışılacak bir bölge olmamalı ..
Göğüs , omuz zaten katliam gibi

Kalflar konusunda da , bacaktan ayırmanın mantığı yok ...
Demircan ,
Programı evde unuttum , sabah uyku sersemliğiyle

Kusura bakma ..
Ama akşam eve gider gitmez ilk işim hareketleri detaylarıyla konuya dahil etmek olacak...
Umur35 ve AngryHun özellikle konuya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkürü bir borç bilirim (Tşk butonunu kullanmama rağmen

)
Saygılar...