Bir başına kalmak olur mu abi , salondan ayrılmıyorum ben , program değiştiriyorum![]()
![]()
Hem artık aramızda tatlı bir rekabet olsun diyorum ben , forumun programıyla çalışan ben , salonun programıyla çalışan sana karşı![]()
Hocayla da konuşup , kendi programımla daha iyi verim aldığımı onu uygulayacağımı söyliyicem ,sonuçta adamlar da orada bir emek veriyorlar ezip geçmek olmaz , uygun bir dille anlatırım ben thums:
İyi Sultamehmet ;
Ben senin için hangisi iyi ise onu seçmene sevinirim hakkına hayırlısı olur inş..
Ancaaaaak ;
Aramaızda tatlıda olsa bir rekabet olması imkansız ;
1-aramızda siklet farkı varyani amaçalrımız farklı seb hacim dersin ben Fit derim..
2- arada azda olsa boy,kilo gibi farklar var...
3-bilmiyorum nekadardır kulllanıyosun ama sen suplement kullanan birisin ama ben sıfır kilometredeyim daha kullanmaya başlamadım...
Son olarak benim gördüğüm sultanmehmet'in vücudu saklı bir hazine,biliyorum ki definasyona girersen patlamaya hazır kaslar var yağların altında saklı duran
sen benden daha deneyimli birisi olarak benden 1 gömlek üstünsün...
1. oldun zaten.. seni tebrik ederim..ben seninle yarışamam
saygılar kardeşim...
Angryhun önermişti bu iki hareketin süpersetlemesini o yüzden yazdım , çıkartıp sadece ,
Lying triceps extension 4*8
Dips 3*max
Pushdown 4*8
olarak mı düşünmeliyim sence ??
Bu konuda angryhun'a katılmıyorum.
Bu yazdığın bence daha iyi olur diğer türlü ağır gelecek.
Sadece bir kere o idmanı yap zaten bana hak verirsin ağır olduğu konusunda.
Amacın en az hareketle en az setle en iyi idman olmalı.
Yazdığın program iyi gözüküyor, sadece belki dipste zorlanırsan ilk sıraya kaydırırsın.
Ayrıca pushdown'u halat ile çalışmanı öneririm o programda.
squad ta topuklarının altına birde kalın tahta almayı denesene
tripces için bir ara close grip bench press-lying triceps ,push down yada tek dambılla frensh girmiştim tavsiye ederim.tripepste süper set yerine biceps -tricepsi süperset yaaprsan daha etkili olur.
off topic olmasın ama push downu normal ,eller düz şekilde yapmak ile halatla (rope push down) yapmak arasından ne gibi fark var.benim bildiğim kadarıyla haltla tricepsin daha çok yan taraflarına vuruyor ama normal şekilde yapıldığında alt tricepsin tamamını etkiliyor
sayın umur,haklısın senin dediğin daha iyi olabilir.ben ağır geleceğini düşünmedim yani.Close Grip bench Press bir compound hareket olduğundan kütle için daha verimli olacağını düşündüm.eğer Lying Triceps Extensions a biraz daha hafif girebilirse o hareketi ardından yapabilir.ama sanırım maksimum kütle için az hareket az set yüksek ağırlık veya max-ot gibi birşey düşündün sen sultan için.dediklerine katılıyorum.belki daha sonra yapabilir bu şekil antremanı.
spor hayatına veda etsen yine iyiaşağı indirirkende dikkat edilmesi gereken başka konu ensedeki omuriliğe vurmamak.oraya düşürsen veya hızlı şekilde bir vursan Allah korusun felç olursun.senin arkanda 2 kişi dursun en iyisi
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:50 ----------
Barbell Press Behind Neck yerine Dumble Press olabilir tabi ama neden böyle bir karar aldın kafana düşer diye miumur ve demircan ne diyor bu konuda merak ediyorum.
sultanmehmed bu programını 2 ay uyguladıktan sonra ölçülerini gelişimini kısaca bütün tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim.
programa başlamadan önce ölçülerini not almayı unutma ama.ayrıca beslenme programın ile bu zamanda kullancağın supplementleride bizimle paylaşır mısın?