• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anktıp görünüşünde bi problem yok sadece poz komik olmuş bide belirgin değil kasların o açıdan dediğim gibi yoksa emsallerine göre vücut ve kondisyon bakımından çok daha iyisindir buna eminim ama olympia daki vücutlar gibi poz verince olmamış ama o açıdan komik geldi kardeşim

132cev.jpg

Uploaded with ImageShack.us

elimde fazla fotom yok ama anktıp icin diyetten bir ufak poz ekliyim :)

---------- Post added at 10:55 ---------- Previous post was at 10:10 ----------

Uploaded with ImageShack.us

buda yazdan diyetten kalma maddi sebeplerden ve kıs -ın gelmesiyle bıraktım diyeti bulku daha seviyorum gün gelir yine baslarız ::) elimde olan fotolarım bunlar diyetten kalma her iki resmde de 80 kg mım :)

suanda 87 kg mım ve oblikler hala görünüyor anktıp nasıl sevindinmi :D bak resmde koydum antreman beraber yaparız ne videosu koyayım sana 200 250 lg press mi :D:D

Sevgili forum uyeleri,

Bu basligin amaci uyelerin kendi basliklarini acmaya yetmeyecek adette fotograflari oldugu anda dahi gorsel paylasimda bulunabilmesini saglamaktir. Tabi ki forum ici iletisimi arttirma adina karsilikli ufak tefek tatli soz duellolarina izin veriyoruz ama agresif, kirici, ve asagilayici mesajlarin bu forumda yeri olmadigini da hatirlatmak isterim. Ayrica, tartismanin disinda olan diger uyelerin de birbirlerini savunma adina tartismaya karistigini ve bu sebepten oturu benim attigim bu mesaj dahil olmak uzere basligi kirlettigimizi ve hedefinden saptirdigimizi belirtmek isterim. Lutfen kisisel tartismalari forum basliklarinda degil, baska platformlarda diyaloga girerek cozmeye calisin. Bu mesajdan sonra atilan ve resimlerle alakali olmayan yorumlar uyarilmaksizin silinecektir.

Anlayisiniz icin tesekkur ederiz.

GorkemRakıcı Omuzlar baya geniş :D nekadar süredir vg yapıyorsunuz ?

5-6 aymı ?? O_O baya iyi ilerlemişsin daha önce vg yapıyormuydun ? gerçekten müthiş 5-6 ay ise, gerçi 5-6 ay olmasada öok iyi :D

Söylesenizze bende 5-6 ayda nasıl canavarlaşmış ben bırakıorum diyodum :D

buda benden triceps tendonumu sakatlamadan önceki (5ay Önce) halimden bir görüntü...

Eklentiler

• DSCF0753.jpg
    DSCF0753.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 550
selam

bu da benden...

Eklentiler

• 5108860.s65765500.3affd0eb78f1.jpg
    5108860.s65765500.3affd0eb78f1.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 627
  • 930752l634095941908771250.jpg
    930752l634095941908771250.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 684
Bunlarda benden.Vücut ağırlığı ve evde çalışara adam akılı bu kadar oluyo

Vücudum shoplu falan değil.Sadece arkada boxerlar vardı onları karaladım :D
:D

Edit : Resimler silinmiştir.Kurallar gereği bu boyutta resimler eklememelisiniz.Dilerseniz küçültülmüş olarak yeni bir mesajla ekleyiniz!

Back
Yukarı