• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
demirgan aynen sen kilo almaya bak :) zaten göbek yapacak bir genetik yapının olduğunu zannetmiyorum:) kış gelsin daha rahat olur senin için:) başarılar dilerim..

teşekkür ederim . öncelikli hedef yağsız saf kas kütlesi :)

Bunlarda benden olsun daha yeniyim :)
Görüntü kalitesi biraz düşük özürdilerim.
Yaş:15 Kilo:57 Boy:1.79 Kol:30 Ön kol:27 Bel:72 Omuz:98 Göğüs:83

http://img14.imageshack.us/img14/26/resim002m.jpg
http://img545.imageshack.us/img545/9040/resim013.jpg
http://img819.imageshack.us/img819/9893/resim014e.jpg

Sana yağsız kas kütlesi kazan yağsız beslen diyen olursa sakın dinleme , vücudu geliştirmek istiyorsan o vücuda yağda şekerde karbonhidratta proteinde gerekli güzel bir beslenme ile 6 ayda aynada büyük farklar yaratabilirsin :-)

bition'a pek uğramıyorsun sanırım. Bunlar orada vardı zaten.

@SCHWARZXXL
Bu poza yorum yapmak benim haddime değil. Ama bir şey yazmadan geçmeye gönlüm razı olmadı. Başarılar dilerim. :)

Evet, sözlük ve duyuru haricinde pek fazla kullandığım söylenemez diğer özellikleri. Bakmıştım oradaki resimlere de yine ama aklımda sadece iki tane sırt pozu kalmış. Birebir o pozu görmemiştim.

Sana yağsız kas kütlesi kazan yağsız beslen diyen olursa sakın dinleme , vücudu geliştirmek istiyorsan o vücuda yağda şekerde karbonhidratta proteinde gerekli güzel bir beslenme ile 6 ayda aynada büyük farklar yaratabilirsin :-)

Söyledikleriniz dikkate alıcam ama yağ olayındanda kormuyor değilim tanıdığım bir arkadşım benden daha zayıf fakat adamda feci göbek var resmen yağ şeklinde haliyle zayıf insanda öyle bir durum çok kötü görünüyor.Şuan 1 aydır düzenli olarak sabahları 2 yumurta yiyorum,biraz bal,çay ve en son olarakda balık yağı haplarından içiyorum arkadşım kullanıyordu 6 günde balık yağı hapı ve düzenli beslenmeyle 2 kilo almış denemekde fayda var. Tekrar saol :)

6 günde 2 kilo alması çok sağlıklı değil. Bende aldım ordan biliyorum. Yağlanıyorsun ister istemez, ama yapım gereği çabuk yaktım yağları. Şimdi acele etmiyorum ve etmemekte gerekiyor.

saol yorumun için
sanırım 7-8 cm lik bi gelişme oldu after fotoğrafında pek kasamadım kolu kamera yüzünden
arada vermeseydim gelişim dahada fazla olucaktı

forumoc.jpg

Doktor bu ne... Abi ağzım açık kaldı süper bir vücut maaşallah gerçekten çok iyisin.Yalnız bir sorum olucak bu ön kolu nasıl bukadar kalın yaptın süper görünüyor.

ön kollara şu son dönemde biraz yüklendim. tepki verdi. kılları ise iyice define olunca bir kesip fotoğraf çekecem. bir de makina yerde olduğu için omuzlar olduğundan dar bel de daha kalın çıkmış. aşağıdan çekilen fotoğraflarda böyle çıkıyor.

ön kollara şu son dönemde biraz yüklendim. tepki verdi. kılları ise iyice define olunca bir kesip fotoğraf çekecem. bir de makina yerde olduğu için omuzlar olduğundan dar bel de daha kalın çıkmış. aşağıdan çekilen fotoğraflarda böyle çıkıyor.

Su içiyordum, boğazıma kaçtı o ön kolu görünce. Genel olarak hayranlığımı önceki mesajımda belirtmiştim ama ön kol gerçekten müthiş olmuş, Marvel romanından fırlamış gibi. Tebrikler.

@burberry
Kendinden çok dambılları çekmişsin yalnız. :)

tüm arkadaşlarıma tavsiyem;
başka sitelerde resimlerinizin kullanılmasını engellemek için resimlerine nicklerini ve isterlerse www.bodyforumtr.com ibaresini koysunlar schwarzxxl gibi..

Back
Yukarı