• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burada belirtmeme ve yöneticiye pm göndermeme rağmen hala postlar mevcut.
o zaman silinene kadar birşey daha ekleyelim. aradan çıkabilecek kraldan çok kralcılara yol olmasın hem. tereciye tere satmak cümlesini kullanmışsın ekim 2004ten beri ağırlık çalışıyorum belki hayatında okumadığın kadar sporla alakalı yazı okudum. iyi niyetli olarak fikrimi belirttim yoksa egomuzu tatmin etmeye kalkarsak karşılıklı liseli tartışmasına döner muhabbet.

bu da benden bi resim

DSC05262.jpg111.jpg

schwarzxxl alınma ama hatırladığım kadarıyla iki üç sene öncede çalıştığın salonların kötülüğünden yakınıp duruyordun. yıllardır bu işin içindeysen bahaneler üretmeyeceksin. 6m2 lik yerde aşk ile yapılan antrenman nişantaşında ki yıllığı bilmem kaç bin dolarlık spor merkezlerinden daha iyi sonuçlar verebilir. tabii ki bunların bilincindesindir.
kolay gelsin

Kimsenin avukatı filan değilim ama ,
schwarzxxl askerde bile antreman yapıyor ,
Daha ne yahu,
Bu spora bu kadar tutku ile baglı kalmanın ,son noktasıdır artık ,
askerde bile antreman yapıp mümkün oldugunca beslenmesine .vs dikkat etmek,

D.Wolf gerçekten başarılı bir vücut tebrik ederim.Tricepslerin ilk gözüme batan nokta oldu.Kol ölçünün kaç cm olduğunu merak ettim

bir gun bende fit olcam inş. ama vucudum sun anda hıc hosuma gıtmıyo bende resım koymak ısterdım vucudumda yag oranım yuzde 10 cıvarı bıceps ve omuz calısıyorum evde kendı basıma salona yazılınca benımde fıt bı vucudum olcak ıns favorım ayaz onun gıbı olamam bence genetıkle alakası var bu ıslerın herkesın kendı vucut yapısına gore bı sekıl alıyo bu vucut yapısı kaslar belırgınlesmeye baslayınca herkesın vucudu estetık duruyorr sevıyorum spor yapmayı

Buda benim resmim:

boy:1.70 - 1.75
kilo 60 (hacimleniyorum yavaş yavaş..:) )
yaklaşık 6 aydır düzenli spor yapıyorum..

Eklentiler

• IMG_0410.jpg
    IMG_0410.jpg
    77,6 KB · Görüntüleme: 733
o resimde çok defineydim yağ oranım baya düşüktü. kilomun 75 falan oldugunu sanıyorum. o yüzden biraz ince gözükmüşüm. daha önce eklediğim resimde 82 kg falandım çok daha dolgundum. şuanda öyleyim ee kış yaklaşıyo kum güneş plaj olayı bitti :)

2-3 aya topluycam vücudu, eksik bölgelere yönelicem, biceps ve göğüsü en başa yazdım bile.

Pain, kanatlar fena durmuyor, ama daha hacimlenmen gerektiğini sende biliosun (:

gecenin bu saatinde çektim konuyu görünce aç olarak kollar pek belli olmamış ama genel görüntüden bi şeyler anlaşılır umarım :o
bdyp.jpg

13M4HtoHJtmF4YH0dQbDgP2jpdVqh702p.jpeg

@cadocx
Fena vücudunun olmadığı belli ama resimler yorum yapılacak kadar net değil bence. Daha düzgün bir makineyle resim çekmeye çalış.

@SCHWARZXXL
Bu poza yorum yapmak benim haddime değil. Ama bir şey yazmadan geçmeye gönlüm razı olmadı. Başarılar dilerim. :)

@SCHWARZXXL
Hocam kelimelerim yetersiz kaldı.Omuz başları trapez ön kollar.Bir de fotoğraf kalitesinden olsa gerek ellerin sanki sonradan eklenmiş gibi çıkmış :D

bir iki fotografta benden olsun :) daha iyi beslenmem lazım duh

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 710
  • 2.jpg
    2.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 712
  • 3.jpg
    3.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 662
demirgan aynen sen kilo almaya bak :) zaten göbek yapacak bir genetik yapının olduğunu zannetmiyorum:) kış gelsin daha rahat olur senin için:) başarılar dilerim..

Back
Yukarı