Cevaplar ve yorumlar için teşekkürler. Benim bu sporda amacım kilo almak ve fit bir görünüme sahip olmak. Okuduğum makalelerde hacim için ağır hemde çok ağır çalışın diyordu. Benim bu konu hakkında 2 sorum var.
Öncelikle ben omuz ve triceps için 2.5 kilo ağırlık giriyorum. Çoğu hareketim 2x10. Ben bu kilo ile bu antremanları rahatlıkla tamamlayabiliyorum. 4kg ile girdiğimde 2. set de yarısında kalıyor. Bu durumda ben 2.5 kilo ile rutin devam edeyim mi yoksa 4 kg ile kasları zorlayayım mı?
2. olarak ben biceps antremanlarında DB Curl hareketini sağ kolumla 6.5 kg'a kadar 4x12'yi tamamlayabiliyorum ancak sol kolum ile 4 kg ağırlıkla bile tamamlayamıyorum. Çalışma sonunda sol kolum şişerken sağ kolumda bir değişiklik göremiyorum. İki kola farklı ağırlık girsem olur mu?
son tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim
eğer beslenmeniz yeterli ise dinlenme süresinide ayarlayabiliyorsanız
haftada 2 gün çalışılabilir
Soru bana gelmemiş ama bi yardımım olursa sevinirim.Hocam valla ben omuzu tricepsi haftada 2 calistirmak istiyorum ama 2 haftadir saçım beyazladi düşün düsün bir kombinasyon bulamadim 200 tane kombine denedim bulamadimşu tecrubelerini bir paylaşsan iyi olur