Zayıfım ve öyle kalarak kas yapmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fbfrkn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fbfrkn

Üye
S.a arkadaşlar boyum 1.75 kilom 60... Kas yapmak istiyorum ama sadece karın ve göğüs kası istiyorum bunlara çalışıcam sonra belki kol kasıda yaparım neyse dediğim gibi bu kiloda kalıp istediğim bölgelerde kas yapmak mümkün mü bu arada evde çalışıcam

İstediğin bölgelerde kas yapman mümkün değil. Göğüs hareketleri tricepsi de çalıştırır, ister istemez kolların da gelişir. Bunun dışında, diyelim ki istyediğin bölgelerde kas yaptın, sırt, omuz, bacak çalışmadan karın ve göğüs kası yaptın, iğrenç gözükeceksin. Neden iğrenç gözükmek istiyorsun?
Aynı kiloda kalıp kas yapman da mümkün değil. En baştan sabit başlıkları okumaya başlamalısın.

kolların güçsüzde göğüs çalışamazsın çünkü kaldıramazsın...
ayakların güçsüzse bacak çalışamazsın yada her türlü ağırlık eline yada bünyene çok ağır gelir..

sen genel olarak tüm vücudu çalıştır daha güzel olursun ;)

İyi diyosunuz peki dediğiniz gibi yapinca ayni kiloda kalmam mümkün mu çünkü kesinlikle zayiflamak istemiyorum kilo almakta istemiyorum

Az yersen kilo almazsın ama kas da yapamazsın. Kas yapmak için kilo almak zorundasın. Kilo almazsan belli belirsiz bir hipertrofi olur kaslarında, kendini avutmaya bile yetmez. Çok zayıfsın, neden kilo almaktan bu kadar çekiniyorsun?

Az yersen kilo almazsın ama kas da yapamazsın. Kas yapmak için kilo almak zorundasın. Kilo almazsan belli belirsiz bir hipertrofi olur kaslarında, kendini avutmaya bile yetmez. Çok zayıfsın, neden kilo almaktan bu kadar çekiniyorsun?
Ya ben bi ara 67-70 kiloya kadar çıktım yakışmıyo bana yani şuanda çok iyiym belki 1-2 kilo falan olur ama daha fazla olmaz... VKİ 19.5 çıktı
O zaman mesela şuan bende ki kilo yağ falan bunlar kas olmaz mı zaten göğüs yaparken sirt ve kolda gelisicek azda olsa. karında yaptikmi tamam fazla bilgim yok ondan nasıl olur bilmiyorum

Back
Yukarı