Tüm Vücut Antrenmanım [ Yorum lütfen ]

Niye kardesim laf mi edeceksin :) ben sadece bildiklerimi yaziyorum gercekten istiyorsan tabiki yazarim

Her gun tek bolge giriuorum suan bulkdayim.
Gogus:
Benc press 4 sett piramit seklinde
Incline dumbell fly 4 set
Invline dumbell press 4 set
Pullower 4 set
Cablr crossover 4 set
Bide bazen bunlarin ardina biceps de bilesik set giriuorum 1 hareket bunun gjbi..[DOUBLEPOST=1475811145][/DOUBLEPOST]
As calisiyoruz ama tum vucutta odak noktasi biceps triceps degil . 1 hareket yapsan yeterli o yuzden ikisinde de
Eyvallah kardesim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben hic bir sey anlamadim bu isten. Burada elestiri disinda yorum alamadigim icin yakin bir salona gidip rica edip Antrenor ile gorustum, kendisi Turkiye sampiyonlugu filan elde etmis, spor gecmisi odullere dayali ve tecrubeli bir insan. Ricami kirmayip oturduk hem sohbet hem de Antrenman programlari uzerine konustuk. Burada sizlere sunup olumsuz yorum aldigim Antrenman programini bana uygun buldu. Agir oldugunu dile getirdi ama sert calismanin her zaman faydasi ve getirisi daha ust duzeyde oluyor diye de ekledi. Simdi ben hangisine inanayim, sert calisip hizli sonuca mi, az calisip tecrube edinmeye mi? Arastirma yaparken de boyle konular icerisinde kayboluyor insan. Kimin neyi soyledigi belli degil, herkes farkli seyi savunuyor ama herkesin de vucudu var, ama hangisi dogruyu ve olmasi gerekeni soyluyor? :) :)

bende aynı düşüncelerdeyim doğru olan daha düzenli bir program yapmak çok karışık ve fazla ağır senin yaptığın program ilerde sıkıntı yaratabilir.

Allah allah. Mesajinizi hatirliyorum ilk attiginizda. Programa simdi tekrar baktim. 5 aylik biri icin gercekten cok agir bir program. Belki 2-3 yil disiplinli bir gecmisi olan birisi icin uygun olabilir ama sizin gibi yeni baslamis, henzu acemi donemine bile baslamamis birisi icin bu program ile 100% verim alamayacaginizi dusunuyorum. Tek tek degerlendirip corba etmek istemedigim icin genel olarak soyle demek istiyorum. Kas bolgesi basina 1 bilesik 1 izole hareket koysaniz ve enerjinizi cok sayida harekete dagitmak yerine agirliklari artirmaya odaklasirsaniz daha iyi gelisim saglarsiniz.

Hocaniz dediginiz sekilde tecrubeli biri olduguna gore bizim bilmedigimiz seyleri biliyor olabilir. Isterseniz programa baslayin, tecrube edin. Tecrubelerinize gore konusalim o zaman.

Ozet olarak bu program sizin gecmisiniz icin agir. Sert calismak baska birsey. Ornek veriyorum bir gunde 10 hareketle 2kg calismak yerine 2 hareketle 5kg calismak bile daha iyidir. Ve sizin programinizda cok hareket oldugu icin hem fiziksel hem sinirsel olarak yorulacaksiniz.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yani bir süre sonra gelişim durur 1 ay belki 2 ay boyunca kendini boşa çalıştırırsın, fazla zorladığın kasların sakatlanmaya yol açabilir bir süre sonra, en önemliside zamanın boşa gider

Back
Yukarı