• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tebrik ederim güzel vücut. Kol için yardımcı olabilirim kaç set kac hareket yapıyorsunuz kolu bilgi verirseniz[/QUOTE

Teşekkür ederim.
Antrenman programım genelde haftada 5 gün. Pazartesi'den Cuma'ya. Cuma günü biceps ve tricepsi birlikte çalışıyorum, haftasonu off. Genelde 4 hareket 3x8,10,12 tekrar yapıyorum. Bazende devset yine 4 hareket arka arkaya durmadan yapıyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:10 ----------

NISCHKO, GH kullandin mi?

GH hiç kullanmadım.

NISCHKO, o zaman soru soyle gelsin ne kullandin? Neden karnin dis bukey ve packlerin olmasina ragmen gobekli gibi bir durum soz konusu?

Genetik te olabiliyor @brhmcr illa bişey kullanmasına gerek yok beli çukursa hafifte yağlıysa öyle gözükmesi gayet normal[/QUOTE

Aynen öyle. Kullandıklarımın genetik yapımda herhangi bir değişiklik yaptığını sanmıyorum.Sonuçta hiç GH kullanmadım. Fakat karın çalışırken çok acımasız olduğum bir gerçek. İnsan kendine böyle şeyler yapmamalı.:D

Merhabalar , oncelıkle yasım 23 kılom 96 boyum 183cm , 10 sene (amator klup ve okul takımları )basketbol gecmısım var ,2008de unıversıteye baslayınca basketbolu bıraktım malesef 2008den beri amatorde olsa takımda oynamadım yanı aktıf spor yasamım burda son buldu , basketbol hayatımda 70 kg'ın üzerine çıkamadım cok ıstıyordum kılo almak ama olmamıstı . şimdi ise kılovermek ıcın cok uğrasıyorum ancak oda olmuyor :) resımlerde kendımı kasmadım ancak gobegımı bıraz ıcerı cektım :) benım amacım ılk olarak yaglardan kurtulmak daha sonra ıse fıt bır goruntuye sahıp olmak , oyle abartılı vucuda sahıp olmak ıstemıyorum , benım sızden rıcam resımlere bı bakıp yorum yaparsanız cok mutlu olurum ne yapmalıyım nasıl calısmalıyım , cardıo bana gore değil (yürüyüş ve kosu harıc) onun yerıne yagları erıtmek ıcın onerebılcegınız bı method varmı , sunuda belırteyım kıbrısta okuyorum evde tek kalıyorum yemek yapmayı bılmıorum dıet de suan ıcın bana uzak gorunuyor , dıet ve cardıo olmadan yaglardan kurtulmam mumkunmu , grenade yag yakıcı kullandım ama spor yapamadıgım ıcın bır ıse yaramadı , urunden tekrar alıp ıkı hafta sonra spor salonuna yazılmayı dusunuyorum artı haftada 3gun sporsalonundan sonra basketbol oynamayı dusunuyorum , yardımcı olursanız cok mutlu olurum...

Uploaded with ImageShack.us

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:16 ----------

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:18 ----------

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:20 ----------

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:31 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:23 ----------

vucutcudan muhammet sönmez abi :) abi çok iyi gelişim olmuş azmini sabrını kutlarım spor yapmak sana yakışıyor vucutcu da ara ara takip ediyorum seni herşeyin başı sabır çok doğru söylüyorsun.

Selam ektormorf vücut tipine sahibim :(16 yaşımdayım 50 kilo boy 1,67 .(BELKİDE DAHA UZUN ) 4 aydır evde 4 kg dambıllarla çalışıyorum düzensiz olarak. Salona gitsem derslerle çakışıyor sanırım hem okul baya yorucu. Değiştirilebilir dambıll seti almak istiyorum 4 kg yetmiyor önerilerinizi beklerim teşekkürler.

Eklentiler

• 24.jpg
    24.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 535
  • 26.jpg
    26.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 519
Merhabalar , oncelıkle yasım 23 kılom 96 boyum 183cm , 10 sene (amator klup ve okul takımları )basketbol gecmısım var ,2008de unıversıteye baslayınca basketbolu bıraktım malesef 2008den beri amatorde olsa takımda oynamadım yanı aktıf spor yasamım burda son buldu , basketbol hayatımda 70 kg'ın üzerine çıkamadım cok ıstıyordum kılo almak ama olmamıstı . şimdi ise kılovermek ıcın cok uğrasıyorum ancak oda olmuyor :) resımlerde kendımı kasmadım ancak gobegımı bıraz ıcerı cektım :) benım amacım ılk olarak yaglardan kurtulmak daha sonra ıse fıt bır goruntuye sahıp olmak , oyle abartılı vucuda sahıp olmak ıstemıyorum , benım sızden rıcam resımlere bı bakıp yorum yaparsanız cok mutlu olurum ne yapmalıyım nasıl calısmalıyım , cardıo bana gore değil (yürüyüş ve kosu harıc) onun yerıne yagları erıtmek ıcın onerebılcegınız bı method varmı , sunuda belırteyım kıbrısta okuyorum evde tek kalıyorum yemek yapmayı bılmıorum dıet de suan ıcın bana uzak gorunuyor , dıet ve cardıo olmadan yaglardan kurtulmam mumkunmu , grenade yag yakıcı kullandım ama spor yapamadıgım ıcın bır ıse yaramadı , urunden tekrar alıp ıkı hafta sonra spor salonuna yazılmayı dusunuyorum artı haftada 3gun sporsalonundan sonra basketbol oynamayı dusunuyorum , yardımcı olursanız cok mutlu olurum...

Uploaded with ImageShack.us

bı yardımcı olursanız baslamayı dusunuyorum :) bırde bende merak rttım hangı vucut tıpıne sahıbım ?

Son düzenleme:
20130816_152018-1.jpg

2 yıllık çalışmanın ardından askerlik. Sonrasında 3 ay toparlanma sürecinde ramazan ve harman sebebiyle anca bu kadar toparlanabildi vücut.

cok ağır giremediğim için o bölgeyi doldurmak ve hacimlendirmekte zorluk çekiyorum şuan memnunum spor yaptığım süreç boyunca elbet gelişecek kimsenin acelesi yok ha 3 yılda dolar ha 3 ayda istedğim ölçüyü alırım bu sporu sonuna kadar götüreceğim için vücudum kaç ayda gelişmiş ölçüler azmı çokmu asla takılmıyorum sadece spor yaptığım günlerin hakkını vermeye çalışıyorum herşeyin başı GENETİK :))

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:06 ----------

ayrıca cokda kısa değil evet kısalık var ama abartılacak derecede yok benim yaptığım spora ilk tepki veren yerım gögüslerim oldu göğüslerim vücuduma göre 1-0 önde

Bu akşam itibari ile,

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:48 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:45 ----------

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:48 ----------

Her şeyin başı Genetik değil ÇALIŞMAK sen çalış Allah istediğini verir :)

Ne kadar çalışsanda vücudun bu spora el vermiyorsa zor gelişirsin.

Back
Yukarı