• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yani ortada bir biceps yok ama gerçekten iyi bir definasyondan sonra bile 48 cm kaslı bir kol kalır size . Tebrikler ...ama şu an yağ oranımız baya tavan yapmış biraz aşağı çekin derim . Bu hacimde bir kol ender bulunur[DOUBLEPOST=1430900407][/DOUBLEPOST]
Zaten prolarla resim cekilmenden belli ... Vurdurmuşsun
Bırakın artik bu sacma sapan muhabbetleri vurursa kendine vurmazsa kendine ucu size mi dokunuyor.Ortada emek var,belliki vurdurmussun nedir?

O konuyu arkadaşla ozelden hallettik ve uzatan da ben değilim
arkadasin 6 aylik natural gelisim diye actigi konuyu gormemisim gerci okuyunca sanada hak verdim, steroid kullanip naturalim diyorsa o zaman elestiriyi hak eder, ben onun ortaya naturalim ve 6 ay iddiasini attigini bilmiyordum.Belki gene kullanmamistir bilemeyiz ama 6 AY..

arkadasin 6 aylik natural gelisim diye actigi konuyu gormemisim gerci okuyunca sanada hak verdim, steroid kullanip naturalim diyorsa o zaman elestiriyi hak eder, ben onun ortaya naturalim ve 6 ay iddiasini attigini bilmiyordum.Belki gene kullanmamistir bilemeyiz ama 6 AY..
Hocam yukarıda ben yeminimi ettim artık cidden konuyu kapayalım çünkü ne siz kanıtlayabiliyorsunuz ne ben. Daha 20 yaşımı bile doldurmadım, bu yaşta vuracak kadar canım değersiz değil. Ha 6 ayda steroidle bile gelişemezsin diyorsanız da instagram.com/dogukankiliic e bakabilirsiniz. Lütfen şu başlıkta tartışma bitsin amacına göre kullanılsın, inanmayan inanmamaya devam etsin.

Hocam yukarıda ben yeminimi ettim artık cidden konuyu kapayalım çünkü ne siz kanıtlayabiliyorsunuz ne ben. Daha 20 yaşımı bile doldurmadım, bu yaşta vuracak kadar canım değersiz değil. Ha 6 ayda steroidle bile gelişemezsin diyorsanız da instagram.com/dogukankiliic e bakabilirsiniz. Lütfen şu başlıkta tartışma bitsin amacına göre kullanılsın, inanmayan inanmamaya devam etsin.
Ne yedigini gerçekten merak ettim :D

Biri üstüme sixpack atsın çıkmıyor arkadaş :D
11196264_10205804534260145_6935654745485487394_n.jpg

Bulk halinizde hacminiz fena değil , definasyon olarak da baya basarilisiniz ama define olduktan sonra hacminizin baya bi kısmını vermişsiniz. Geriye hacimliden çok estetik vücut kalmış. Diyetiniz çok kuru ve sıkı galiba...

Bulk halinizde hacminiz fena değil , definasyon olarak da baya basarilisiniz ama define olduktan sonra hacminizin baya bi kısmını vermişsiniz. Geriye hacimliden çok estetik vücut kalmış. Diyetiniz çok kuru ve sıkı galiba...
Bulkta 89 kg gormustum.gunluk 600 ile 1kg arasi karb aliyordum.suan 300 gr aliyorum haliyle hacim gidiyor.son fotograflarda su suz halim.83 kg.tabi yarisma doneminde daha da kurucak 81 kg de sabitlenir heralde bakalim.

IMG_20150421_210459.jpg
Işıktan dolayı sağ ve sol eşit değil gibi duruyor yas 17[DOUBLEPOST=1431284756][/DOUBLEPOST]
IMG_20150421_210459.jpg
Işıktan dolayı sağ ve sol eşit değil gibi duruyor yas 17[DOUBLEPOST=1431284826][/DOUBLEPOST]
IMG_20150421_210459.jpg
Işıktan dolayı sağ ve sol eşit değil gibi duruyor yas 17

Bulkta 89 kg gormustum.gunluk 600 ile 1kg arasi karb aliyordum.suan 300 gr aliyorum haliyle hacim gidiyor.son fotograflarda su suz halim.83 kg.tabi yarisma doneminde daha da kurucak 81 kg de sabitlenir heralde bakalim.
bu kadar yemek yemek zor iş çok iyi halletmişsiniz ama
sizin kendi vücudunuz için özel olarak düşündüğünüz mü 600gr-1lg arası karbo yoksa genel olarak herkes için mi öyle dersiniz bulkta ?

bi foto da ben atayım
2015-05-11 00.21.36.jpg

Back
Yukarı