Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Komik olan ne hocam75kgdan 104kg = 7ay sjdfgsjfg
Bırakın artik bu sacma sapan muhabbetleri vurursa kendine vurmazsa kendine ucu size mi dokunuyor.Ortada emek var,belliki vurdurmussun nedir?Yani ortada bir biceps yok ama gerçekten iyi bir definasyondan sonra bile 48 cm kaslı bir kol kalır size . Tebrikler ...ama şu an yağ oranımız baya tavan yapmış biraz aşağı çekin derim . Bu hacimde bir kol ender bulunur[DOUBLEPOST=1430900407][/DOUBLEPOST]
Zaten prolarla resim cekilmenden belli ... Vurdurmuşsun
O konuyu arkadaşla ozelden hallettik ve uzatan da ben değilimBırakın artik bu sacma sapan muhabbetleri vurursa kendine vurmazsa kendine ucu size mi dokunuyor.Ortada emek var,belliki vurdurmussun nedir?
arkadasin 6 aylik natural gelisim diye actigi konuyu gormemisim gerci okuyunca sanada hak verdim, steroid kullanip naturalim diyorsa o zaman elestiriyi hak eder, ben onun ortaya naturalim ve 6 ay iddiasini attigini bilmiyordum.Belki gene kullanmamistir bilemeyiz ama 6 AY..O konuyu arkadaşla ozelden hallettik ve uzatan da ben değilim
Hocam yukarıda ben yeminimi ettim artık cidden konuyu kapayalım çünkü ne siz kanıtlayabiliyorsunuz ne ben. Daha 20 yaşımı bile doldurmadım, bu yaşta vuracak kadar canım değersiz değil. Ha 6 ayda steroidle bile gelişemezsin diyorsanız da instagram.com/dogukankiliic e bakabilirsiniz. Lütfen şu başlıkta tartışma bitsin amacına göre kullanılsın, inanmayan inanmamaya devam etsin.arkadasin 6 aylik natural gelisim diye actigi konuyu gormemisim gerci okuyunca sanada hak verdim, steroid kullanip naturalim diyorsa o zaman elestiriyi hak eder, ben onun ortaya naturalim ve 6 ay iddiasini attigini bilmiyordum.Belki gene kullanmamistir bilemeyiz ama 6 AY..
Ne yedigini gerçekten merak ettimHocam yukarıda ben yeminimi ettim artık cidden konuyu kapayalım çünkü ne siz kanıtlayabiliyorsunuz ne ben. Daha 20 yaşımı bile doldurmadım, bu yaşta vuracak kadar canım değersiz değil. Ha 6 ayda steroidle bile gelişemezsin diyorsanız da instagram.com/dogukankiliic e bakabilirsiniz. Lütfen şu başlıkta tartışma bitsin amacına göre kullanılsın, inanmayan inanmamaya devam etsin.
İnstagramda da görüyorum fotoğraflarını gerçekten çok iyi formdasın![]()
![]()
Uzun zamandir fotograf paylasmiyordum. Eylül deki yarismaya hazirlik olarak definisyona basladim.
Buda bulktaki halim![]()
![]()
Saol 28 yasim.İnstagramda da görüyorum fotoğraflarını gerçekten çok iyi formdasın
Yaş kaç merak ettim
Bulkta yuksek karb alimi ve su tutumundan kaynakli .gecen yazdan kalan bulktan onceki fotomda burda.![]()
Bulkta 89 kg gormustum.gunluk 600 ile 1kg arasi karb aliyordum.suan 300 gr aliyorum haliyle hacim gidiyor.son fotograflarda su suz halim.83 kg.tabi yarisma doneminde daha da kurucak 81 kg de sabitlenir heralde bakalim.Bulk halinizde hacminiz fena değil , definasyon olarak da baya basarilisiniz ama define olduktan sonra hacminizin baya bi kısmını vermişsiniz. Geriye hacimliden çok estetik vücut kalmış. Diyetiniz çok kuru ve sıkı galiba...
bu kadar yemek yemek zor iş çok iyi halletmişsiniz amaBulkta 89 kg gormustum.gunluk 600 ile 1kg arasi karb aliyordum.suan 300 gr aliyorum haliyle hacim gidiyor.son fotograflarda su suz halim.83 kg.tabi yarisma doneminde daha da kurucak 81 kg de sabitlenir heralde bakalim.