• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eb5c511359b47a985064102eea8efabc.jpg
72f27cacc1a511a48df3d727cfc7657f.jpg
2f2a290588f17aa7d120014eca9aeead.jpg

Deniz sonrasi can sıkıntısı.

Aliskanliktan ileri gelen bir bagimlilik oluyor..ondan kurtulmak kolay olmuyor o bir gercek..
ama suna da katiyetle inaniyorum ki insanin gercek kimligi formunun zirvesindeyken degil, kücülüp kas kaybedince ortaya cikiyor..
"eyvah vücudum gidiyor" deyip, vücudundan umdugu bütün medetler kaybolmaya baslayinca esasinda neyin pesinde oldugunu görüyor..
ama bunlar normal seyler.. insanin kendisini tanimasi icin de iyi firsatlar..
Müthiş bir KAREKTER e sahipsin.

aranızda yeniyim.Spora Başlayalı 1 ay oldu Dediğim gibi yeni başladım kilom 91 idi şimdi 89 düştü. boyum 182.Spor salonunda bana verilen programda pazartesi göhüs-pazu salı bacak +kardiyo çarşamba dinlenme perşembe kanat sırt cuma arka kol omuz. cumartesi pazar dinlenme bu program nasıl sizce birde ben spora gittiyim için proteyin almam çok önemli ama o proteyini alıncada çok fazla yemiş oluyorum kilo alıyorum bnm hem kilo verip hemde proteyin ihtiyacımı karşılamam lazım Belki burada yeri olmayabilir k.b bu siteyide yeni keşfediyorum.sizce bu vücuttan başlayıp 89 kilodan gelecek yaza nasıl girebilirim gelişim ne kadar olur Bu sorulara cevap verirseniz sevinirim herkese TŞK ederim.[DOUBLEPOST=1409576026][/DOUBLEPOST]aranızda yeniyim.Spora Başlayalı 1 ay oldu Dediğim gibi yeni başladım kilom 91 idi şimdi 89 düştü. boyum 182.Spor salonunda bana verilen programda pazartesi göhüs-pazu salı bacak +kardiyo çarşamba dinlenme perşembe kanat sırt cuma arka kol omuz. cumartesi pazar dinlenme bu program nasıl sizce birde ben spora gittiyim için proteyin almam çok önemli ama o proteyini alıncada çok fazla yemiş oluyorum kilo alıyorum bnm hem kilo verip hemde proteyin ihtiyacımı karşılamam lazım Belki burada yeri olmayabilir k.b bu siteyide yeni keşfediyorum.sizce bu vücuttan başlayıp 89 kilodan gelecek yaza nasıl girebilirim gelişim ne kadar olur Bu sorulara cevap verirseniz sevinirim herkese TŞK ederim.
20140901_153625-1.jpg

vücutun ınanılmaz bır sekilde zyzz ye benzıyor omuz dusuklugu olsun gogus yapısı karın yapısı aynı tek fark belın bıraz daha ince kardesım bu kadar benzerlık olur senı cok ıyı yerlerde gorebiliriz bence calısırsan sıkı bır sekılde allah genetik vermis bence hakkını ver

teşekkür ederim yorumun beni çok mutlu etti kardeşim

2. ay sırt:
5751inciz6965473.jpg

Back
Yukarı