• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güncel..
IMG_20140731_185756.jpg
IMG_20140731_185922.jpg

Freud kanat takmis ucmaya hazirlaniyor :)
Kaba vucut muazzam soze gerek kalmiyor
Hele karin on numara 5 yildiz

10460539_1445447205741300_6235372740787177098_n.jpg

Bulkıng.. son 2 ay cok fzla yaglanıcam sonra cardıosuz dietsiz sadece bilime dayalı gerçeklerle nasıl yag yakılacagını herkese göstereceğim.

hayır, cardio vucut tıkandıgında kullanılır. Yarısmacı olsaydım %7 den sonra yapardım. ;) ben hormonlarımı beslerim, egomu değil.

hayır, cardio vucut tıkandıgında kullanılır. Yarısmacı olsaydım %7 den sonra yapardım. ;) ben hormonlarımı beslerim, egomu değil.
Asıl cardiyoyu kullanmazsan vücut tıkanır. Kas ve kemik sistemimizi geliştirdiğimiz oranda kardiyovasküler sistemizi de geliştirmek gerekir ki sağlıklı bir vücuda sahip olabilelim..
Ayrıca diet demek bir beslenme düzeni demektir. Neden aklımıza yarışma öncesi diyetleri gelir ki anlam veremem hiç bir zaman. Eğer ben düzenli beslenmeden de yağ oranımı düşürürüm diyosan bu ancak damak zevkinin ve iştahının hem yağ yakıp hem de kaslarını koruyabileceğin beslenme tarzına çok yakın olmasıyla mümkün, öyleyse eğer lafım yok :)

Bu arada egoyu yeterince beslemişsin bence de hormonlara biraz daha yüklen :)

Son düzenleme:
Asıl cardiyoyu kullanmazsan vücut tıkanır. Kas ve kemik sistemimizi geliştirdiğimiz oranda kardiyovasküler sistemizi de geliştirmek gerekir ki sağlıklı bir vücuda sahip olabilelim..
Ayrıca diet demek bir beslenme düzeni demektir. Neden aklımıza yarışma öncesi diyetleri gelir ki anlam veremem hiç bir zaman. Eğer ben düzenli beslenmeden de yağ oranımı düşürürüm diyosan bu ancak damak zevkinin ve iştahının hem yağ yakıp hem de kaslarını koruyabileceğin beslenme tarzına çok yakın olmasıyla mümkün, öyleyse eğer lafım yok :)

Bu arada egoyu yeterince beslemişsin bence de hormonlara biraz daha yüklen :)
diet demek calori azaltımı ve hormona yonelık besınler demektir.. bunuda ılk sahneye amerika çıkardı..

kardio yapılır sğalık ıcın evet, ama zırt dıye her gun cardıo yapanalr var k ıhıc bı faydası olmuyor. cardıo yapmadan yag oranı ıstedıgı sevıye ceken tanıdıklarım var. ve bana gore en ıyı cardıo box, süper set antrenmanlardır. oyle her yag yakımında cardıo yuklenırsen durmadna kas kaybı olur.

diet demek calori azaltımı ve hormona yonelık besınler demektir.. bunuda ılk sahneye amerika çıkardı..

kardio yapılır sğalık ıcın evet, ama zırt dıye her gun cardıo yapanalr var k ıhıc bı faydası olmuyor. cardıo yapmadan yag oranı ıstedıgı sevıye ceken tanıdıklarım var. ve bana gore en ıyı cardıo box, süper set antrenmanlardır. oyle her yag yakımında cardıo yuklenırsen durmadna kas kaybı olur.
Diyet kelimesi dilimize fransızcadan geçmiş olup "Sağlığı korumak veya düzeltmek amacıyla uygulanan beslenme düzeni" anlamına gelmektedir.
Kardiyoyla ilgili bahsettiklerin zaten bu sporda belirli bir seviyeye gelen neredeyse herkesin bildiği şeyler, burası bilgi seviyemizi birbirimizle bilmişlik yaparcasına ölçüştürme yeri değil.
Bu arada senin dediğine göre bilimsel olmayan(kardiyo ve diyet :) ) yöntemlerle değil de, tamamen bilime dayalı gerçek yöntemlerle yağ yakıcaksın ya. Ne o bilime dayalı gerçekler cidden merak ettim?

Ciko gördüğüm kadarıyla sen bayadır bu "bilime dayalı gerçekleri" uyguluyorsun.Anlattığına göre bunlar gerçekten işe yarayan çalışan yöntemler.Kendi üzerinde uyguladığına göre sende iyi bir gelişim kat etmiş olmalısın ama ben senin şöyle önden çekilmiş,net,ışıkla oynanmamış(örnek kabanın profil fotoğrafı) tek bir fotoğrafını göremedim daha.Şu attıklarından anladığım kadarıylada yanlış anlama ama yeni başlayan birinden pekte farklı değil vücudun bunun sebebini açıklar mısın ?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 31365

Kenzo'yla İstiklal Caddesi'nde poz verirken :)

Kenzo nun telefonuyla sizi videoya çeken ve hangi pozu vereceğünizi söyleyen bendim. İlk başta istiklal in tam ortasında t shirtini çıkartmak sana biraz ters gelse de (haklı olarak) tezahuratımıza dayanamadım daha sonra..
Kenzo ile ikiniz o kendi podyumumuzda oldukça iyi duruyordunuz.. Biri çok iri diğeri çok define.. Çok eğlendik o istiklaldeki o posinglerde..
Vücudun çıplak gözle çok daha iyi.. Tebrik ederim..

Kenzo nun telefonuyla sizi videoya çeken ve hangi pozu vereceğünizi söyleyen bendim. İlk başta istiklal in tam ortasında t shirtini çıkartmak sana biraz ters gelse de (haklı olarak) tezahuratımıza dayanamadım daha sonra..
Kenzo ile ikiniz o kendi podyumumuzda oldukça iyi duruyordunuz.. Biri çok iri diğeri çok define.. Çok eğlendik o istiklaldeki o posinglerde..
Vücudun çıplak gözle çok daha iyi.. Tebrik ederim..
Aslında forumda görmüşlüğüm var fotoğraflarını ve videolarını, orada da anımsamıştım "sultanmehmed'e çok benziyor bu eleman" diye içimden geçirmiştim fakat tanışıklığım olmadığı için sormamıştım. Neyse ki şimdi netleşti durum :)
Güzel gündü dediğin gibi iyi eğlendik. Teşekkürler.

Back
Yukarı