Rahat uyumak için öneri

Öncelikle iyi forumlar benim danışacağım bi konu var ;

Sporda daha yeniyim 3 ay oldu ama uykum düzensiz sayılır.Geceleri rahat uyumak için yada uykumun gelmesi için bir öneriniz varmı acaba ? Doktorluk yada ilaçlık bir durum değil yanlış anlamayın biliyorsunuz uyku sporda çok çok önemli bir etken. Mesela saat 12 de yatıyorum ama uykuya dalmam en az 1 saat sürüyor ve 8-9 gibi kalkıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Aynı sorun bendede var çözüm için kitap okumayı denedim , film izlemeyi denedim yok.Olmuyor.Yani babam yatıyor 10. dakikasında uyumuş oluyor ama dokununca tık diye uyanıyor.Ben onun tam zıttıyım , ben yatıyorum 1-2 saatte uyuyorum ve beni uyandıracak insanın sabırlı olması gerek :D

bi yerde zmanın uykuya iyi geldiğini duymuştum detaylı bilgim yok ama araştır istersen.

Aynı sorun bendede var çözüm için kitap okumayı denedim , film izlemeyi denedim yok.Olmuyor.Yani babam yatıyor 10. dakikasında uyumuş oluyor ama dokununca tık diye uyanıyor.Ben onun tam zıttıyım , ben yatıyorum 1-2 saatte uyuyorum ve beni uyandıracak insanın sabırlı olması gerek :D

Benim uykumda aynı sizinki gibi :D babamda kafayı koydummu uyuyor ama ne yazıkki ben öyle değilim kitap okuma işini birde ben deniyeyim yoksa saat 10 da yatıp 12 de uykuya dalıcaz :D

Isiklari ve televizyonu kapatirsan misil misil uyuyorsun. Bir de tabi ki o gunku antremanin hakkini vermen lazim.

Benim kemiklerim agriyor calisma yuzunden. Mecburen uyuyorum 12'de.

ılık bir duş alın,ruhu dinlendirecek müzik dinleyin,tatlı hayaller kurun,mideniz boş olsun kitap okuyun,karanlık sessiz bir ortam oluşturun,gün içinde aktif olun ama fazlada aktif olunca ağrı sızı derken yine uyku problemi olur kafanızdan uyku saati yaklaştığında olumsuzlukları silin ve uyumayı deneyin

Desyrel kullanabilirsin, 100mg'liğin çeyreği dahi yeterlidir basit uyku bozukluklarını düzenlemede.. Çuval gibi uyursun, sabah erken kalkacaksan hafif sersemlik yapabilir uyanınca, zamanla toparlarsın.

dostum hayal kurmak pek işe yaramıyor.Bilimsel bir makalede şunu okumuştum Gelecek hakkında düşünmek insanın uykusunu açıyormuş.Geçmişi düşünmekse uykusunu getiriyormuş.Bende yattığım zaman(çok çok yorgun değilsem)uyumam minimum 1.5 saatimi alıyor.muhtemelen ertesi günün stesi yüzünden uyku tutmuyor.Ne yaparsam yapayım bir türlü yattığım gibi uyuyamıyorum.Antrenman sonrası ise sabah kalkmakta zorlanıyorum sanki yatağa çivilenmiş gibi.

dostum hayal kurmak pek işe yaramıyor.Bilimsel bir makalede şunu okumuştum Gelecek hakkında düşünmek insanın uykusunu açıyormuş.Geçmişi düşünmekse uykusunu getiriyormuş.Bende yattığım zaman(çok çok yorgun değilsem)uyumam minimum 1.5 saatimi alıyor.muhtemelen ertesi günün stesi yüzünden uyku tutmuyor.Ne yaparsam yapayım bir türlü yattığım gibi uyuyamıyorum.Antrenman sonrası ise sabah kalkmakta zorlanıyorum sanki yatağa çivilenmiş gibi.

Dediğin durum bendede var dostum önerin için teşekkürler cidden hep geleceği düşünüyordum bundan sonra geçmişi düşünürüm iyi forumlar.

1. Kedi otu kökünü kaynatip icmek veya hap olarak satin almak
2. Supplemet takviyesi. Musclepharm bulletproof bunu ictiginiz anda derin bi uykuya dalarsiniz.
3. Sut içmek (pek tavsiye etmiyorum)

Son düzenleme:
1. Kedi otu kökünü kaynatip icmek veya hap olarak satin almak
2. Supplemet takviyesi. Musclepharm bulletproof bunu ictiginiz anda derin bi uykuya dalarsiniz.
3. Sut içmek (pek tavsiye etmiyorum)

Yatmadan önce sütü neden tavsiye etmiyorsun buğra abi ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:41 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:38 ----------

yatmadan 1 saat veya 35 dk önce yoğurt ye :D

Bak bunu hatırlattığın iyi oldu teşekkürler :)

akşamakadar çalış sonra bb yap sonra çatlayanakadar bebek salla
ya uyuyrsun ya uyursun :)

Back
Yukarı