koşarsak bacakları ısındırmış oluruz eğer bacak çalışmayacaksak, ısınmak çalışacağın kas grubunu şiddetli kan pompalamak ile alakalı herkez yanlış yapıyor, ip atlamak koşmak çok saçma, ben eğer hareket yapacaksam onların tekrarı hafif kilolar ile ısınırım sonra kiloyu arttırırım ki kaslar ağırlığa alışsın diye bir 15 dk felan sürer ama kış ayında olsam bile terler akmaya başlar molaları kesinlikle 15 sn den çok tutmak ki yoğunlaştırırım ısınmak böyle birşey arkadaşlar sonra gönül rahatlığı ile ağır basabilirim
Önemli Konu mesajım bulunsun
kardeşim sen çeviri hatasına kurban gitmişsin.Isınma meselesi kişiden kişiye değişir bence; ben şahsen ısınmıyorum.. Nedenini de söyliyim programımda parantez içerisinde "Does not include warming up sets" yazıyor ( Şuanda uyguladığım program kıytırık biyerden alma falan değil Muscletech'in sitesinden aldım yanlış anlaşılma olmasın ). Adamların bi bildikleri vardır heralde diye düşünüyorum..
kardeşim sen çeviri hatasına kurban gitmişsin.
orada ısınma setlerini içermez diyorsa bunları kendinden yap demek istiyordur.
yani biz böyle bir program hazırladık ama ısınma setleri programa yazmadık. uyarıyoruz sen kendinden yap bunları
bende düşük ağırlık yapmıyorum. kollarıma bacaklarıma esnetme germe hareketleri yapıyorum.