Hem salonda hem evde

Merhaba arkadaşlarım değerli hocalarim ufak bi sorum olacak önceden 6 aylık spor gecmisim var 9 ay bıraktım full eridi vücut sonra spora başladım 2.5 ay oldu her neyse ben salona gidiyorum antreman bittikten sonra aksamlari dinlendikten sonra 3-4 saat sonra felan kendim vücut ağırlığım ile spor yapabilirmiyim yani şınav mekik gibi ve biraz daha değişik hareketler zararlı olurmu vücudumu biraz daha geliştirmek eski formuma kavuşmak istiyorum

yeteri oranda besleniyor ve kaslarını dinlendiriyorsan yapabilirsin

Mesela gece 12-1 gibi yatıyorum ama sabahları uyuyorum sıkıntı olurmu ? Beslenmem son zamanlarda kötü ama düzelticem

Merhaba arkadaşlarım değerli hocalarim ufak bi sorum olacak önceden 6 aylık spor gecmisim var 9 ay bıraktım full eridi vücut sonra spora başladım 2.5 ay oldu her neyse ben salona gidiyorum antreman bittikten sonra aksamlari dinlendikten sonra 3-4 saat sonra felan kendim vücut ağırlığım ile spor yapabilirmiyim yani şınav mekik gibi ve biraz daha değişik hareketler zararlı olurmu vücudumu biraz daha geliştirmek eski formuma kavuşmak istiyorum
Formunu geri kazanmak için hafif bir antrenman+şınav mekik yerine hard bir antrenman yapmayı denemelisin

Yapıyorum ama ben extra birseyler katmak istiyorum vücudum esnek bir vücut zayıfi m bide çok yiyip kilo alarak sıkı çalışmak istiyorum eski formuma çabuk dönmek istiyorum

Yapıyorum ama ben extra birseyler katmak istiyorum vücudum esnek bir vücut zayıfi m bide çok yiyip kilo alarak sıkı çalışmak istiyorum eski formuma çabuk dönmek istiyorum
İnan bana sakatlanırsan senden az çalışanlar seni çok rahat geçer.Olması gerektiği gibi git bana göre

Abicim ben yeterince ısınmadan hareket yapmam esnek vücudum var zaten sakatlık pek geçirmedim kısa sürede geçiyor hemen vücudum çok kıvrak ve esnek 65 kiloyum boy 1.75

Benimki sadece bir öneri.Zaten zayıfsın iyi beslenmen gerekiyor.2 antrenman için çok daha iyi beslenmen gerek.Yoksa boşa kürek çekersin

Back
Yukarı