xAnDeRcAgE
Üye
18 abi ne olduPUMP dedi:xander kac yasindasin?
18 abi ne olduPUMP dedi:xander kac yasindasin?
büyük yazı dalgınlığıma gelmişdir kusura bakmayın ben kimsenin vucutuna kötü demedim bir resim verecem şimdi 2 resim arasında duruşda ne gibi bir fark 2 sinee aynı yorum yapılır diyorum yani yandan kol belli karın belli göğüs belli trapes ler belli bacak zaten yarışmaya girmeyecek kimsenin bacak çalışacağına inanmıoyrum ben bunu demek istedimDespo dedi:xAnDeRcAgE dedi:CVP GELMİŞ İYİ OLDUNU BELİRTMİŞDİM VE İYİ ÇIKTI İŞDE HER YERDEN BELLİ OLUYOR VUCUDUN GÜZELLİĞİ
XANDER kurallari oku :!: :!: :!:
Söylermisin bana neden büyük harflerle yazdigini söylermisin kimin burda sacmaladigini ?
Söylermisin kimin vucuduna kötü dedigini ?
neyse ben bişey demiyorum abi sadece savunma mı yaptım saygı duyuyorum büyüklerime.PUMP dedi:kucuk cocuk gibi sin cekisme yer ariyorsun
jeyjey dedi:kesinlikle bu sitedeki şu ana kadar gordugum en iyi vucut....
Sen devam et arkadaşım aynen böle eleştirilere kulak asma eleştiren arkadaşların daha tek resmini görmedik şu sitede bilmem anlatabiliyomuyum 8)
jeyjey dedi:kesinlikle bu sitedeki şu ana kadar gordugum en iyi vucut....
Sen devam et arkadaşım aynen böle eleştirilere kulak asma eleştiren arkadaşların daha tek resmini görmedik şu sitede bilmem anlatabiliyomuyum 8)
Private dedi:allah allah? ya kardeşim adam hatasını kabul etmiş konu kapanmış yeni bi sayfa açılmış.hala mide bulandırmaya çalışanlar var.ha bu arada bence de vücudu gayet güzel.ama daha önceden tartışılan konu bu değildi.tekrar saptırmayalım konuyu.
baris dedi:private soylermisin kim mide bulandırıyor,hangi yazılara dayandırıyorsun bu yargını...konunun saptırılmasını saglayan ne biliomusun?birkac kişinin yazılanları okumadan,okuyanlarından okuduklarını anlayamadan yorum yapmasından kaynaklanıyor..
sarc4stic dedi:Beyler ikinci kez aynı konuyu kilitlemek istemiyorum ama şansınızı zorluyorsunuz :x
baris dedi:sarc4stic dedi:Beyler ikinci kez aynı konuyu kilitlemek istemiyorum ama şansınızı zorluyorsunuz :x
eyvallah , kapatalım konuyu..sırf hakan arkadasın ,kendisi hiç bir ilgisi yokken sayfası tekrardan kilitlenmesin diye yazmıyorum,yoksa privatenin yazdıklarını kabullendigimden degil,ayrıca burası askeriye degil yıldızların hiçbir önemi yoktur ....son olarakta ,,,,hakan,yazdıklarımdan dolayı benimde senin sayfanın gereksiz yere işgal edilmesinde etkim olmuş olabilir,o sebeple senden özürdiliyorum..
Arkadaşım benim uslübde mi sorun?ben burada fikrimi söyledim.kötü birşey dediğimi de zannetmiyorum,ki arkadaşın vücudu beğendiğimi de belirttim.sonuçta yopic in kapatılmasını bende istemem.burada herkes fikrini söylemekte özgür değilmidir?ben birine hakaret mi ettim?yoo.fikrimi söyledim ki,yapıcı da olmaya çalıştım.arkadaş üzerine alınmışsa bilemem.madem konu kapatılacak konunun üzerine hala yazmanın ne gereği var?(sana demiyorum tabii ki).böyle gereksiz tartışmalara girmeyelim.ben tartışmadan yana değilim.ama konu kapatılmışsa kapatılmıştır üzerine yorum yazmaya da gerek yok.saygılar.sarc4stic dedi:Senin yazdıklarından yada üslubundan bir şikayetim yok, sadece şimdi önüne geçilmez ise yine tartışma çıkacak ve olan seninde belirttiğin gibi Hakan'ın resimlerine olacak. Zaten bir kere çöpe atıldı, o yüzden doğal olarak daha hassas oluyoruz.
Private dedi:Arkadaşım benim uslübde mi sorun?ben burada fikrimi söyledim.kötü birşey dediğimi de zannetmiyorum,ki arkadaşın vücudu beğendiğimi de belirttim.sonuçta yopic in kapatılmasını bende istemem.burada herkes fikrini söylemekte özgür değilmidir?ben birine hakaret mi ettim?yoo.fikrimi söyledim ki,yapıcı da olmaya çalıştım.arkadaş üzerine alınmışsa bilemem.madem konu kapatılacak konunun üzerine hala yazmanın ne gereği var?(sana demiyorum tabii ki).böyle gereksiz tartışmalara girmeyelim.ben tartışmadan yana değilim.ama konu kapatılmışsa kapatılmıştır üzerine yorum yazmaya da gerek yok.saygılar.sarc4stic dedi:Senin yazdıklarından yada üslubundan bir şikayetim yok, sadece şimdi önüne geçilmez ise yine tartışma çıkacak ve olan seninde belirttiğin gibi Hakan'ın resimlerine olacak. Zaten bir kere çöpe atıldı, o yüzden doğal olarak daha hassas oluyoruz.
sarc4stic dedi:Orada anlatmak istediğim o değil, yani o hakli sen haksiz yada tam tersi değil. Sorun diyaloğunuzun tartışmaya dönme olasılığı çok yüksek gibi geldi bana, uyarmak gereği duydum. Ne senin ne de Barış'ın üslubu/tavrı sorunlu, sadece gideceği yer belli. Önemli olan yeri koyulaştırdım mesajında, bundan sonra bu başlığa sadece Hakan ile ilgili yorum yapmak için mesaj atin(size özel değil herkes).
evet aga doğru diyorsun benziyorBlitz dedi:Daha evvel hic kimsenin deginmemis olmasi beni sasirtiyor ama bence bu adam Vin Diesel'in Turkiye subesi. Basarilar diliyorum Hakan, bu gidisle Vin Diesel'i da sollarsin bence ileride![]()