TheSingleWolf
Üye
böbrek yetmezliği de değil.çok kum ve taş düşürdüm.kan tahlilinde o oranlarda çok çıkmıştı neyse şu ana kadar iyi gidiyor kontroller.
ehehe yeahAdamım sen uçmak istiyorum desenetabiki kombine edilir...hatta sana marka bile verebilirim :
* Ultimate Nutrition HorsePower creatine + NOX
* Dymatize Xpand Xtreme Pump
bu ürünler kombine ürünlerdir...dikkat edersen ultimate direk AT GÜCÜ demişama bence profesyonel düşünüyorsanız bu tür kompleks ürünler kullanmalısınız.. Bizim gibi amatör olarak yapanlar için gerekli değil...ben amerikan futbolu oynuyorum,bu sebeble temel supplementleri kullanıyorum (protein + glutamin + vitamin) bunlar bana yetiyor...Sizde kendinize yeteni alın
![]()
lavaboya cok mu cıkıyosun az mı cıkıyosun belirti olarak onu merak ettim?böbrek yetmezliği de değil.çok kum ve taş düşürdüm.kan tahlilinde o oranlarda çok çıkmıştı neyse şu ana kadar iyi gidiyor kontroller.
yaklasık 1 aydır creatin kullanıorum we son bır kac alımını bır tatlı kasıgı yaptım ama fark ettımkı bu donemlerde ertesı gun weya gun ıcınde sureklı bas agrısına neden oluor bır kac arkadasımdada bu etkı gorulmus eger bı fıkrı olan warsa bu konu hakkında bızı bılgılendırırse cok ii olur ? ilginiz icin tesekkurler.