bende creatine dönemindeyim,
ilk hafta çay kaşığı ile aldım, ancak kafama takılıyordu cok az gibi geliyordu.hep bu cay kasığı ile amerika da kullanılan tea spoon bizim tatlı kasığına tekabul eder tartısmaları olur zaten biliyorsunuz.
hardline creapure kullanıyorum ve hazır buradada firma sahibi forumda aktif olarak soruları cevapladığından dolayı kendisine ilgili sayfada soruyu sordum yazdığınız kullanım talimatı net olarak bizdeki cay kasığı mıdır tatlı kasığı mıdır diye kendisi net olarak bizdeki tatlı kasığı olduğunu söyledi.
bir bardak meyve suyuna bi çay kaşığı creatine atınca tuz serpmis kadar az bi miktar geliyo.
bende bas ağrısı hic yapmadı ilk hafta günde 4 yüklemede yaptım.
ancak şöyle bişey var su icme olayını dikkate aldım ve günde 4 lt. kadar su iciyorum ama benim en büyük sıkıntım özellikle aksam ne iciyosam tuvalete kostura kostura gitmek zorunda kalmam ..
bu vcok büyük sıkıntı antremandan salonum etiler de evim bakırköy de aksam trafik olabiliyor 45. dk kadar trafikte kalıyorum antremandan sonra 3-4 defa lavaboya gitmiş olmama rağmen yolda yine bastırıyor. ölecek gibi oluyorum geçen hatta e-5 kenarında çalılara yaptım :s
çok kötü bisey basına gelmeyen bilemez :s
böbreğin bu kadar hızlıda çalışması biraz anormal değil mi?
bi süre sonra içtiğim su direk cıkıyor gibi
her lavaboya gittiğimde tazzikli bi şekilde kücük hacet gideriyorum öyle bi iki damlada değil..
çok çok büyük sıkıntı aksamları özellikle :s
su icmeye korkar oldum
sizde nasıldır durumlar?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:16 ----------
örneğin npx damarları genişlettiğinden dolayı bas ağrısı yapıyor deseniz mantığa oturtabilirim ama creatine bas ağrısı pek makul gelmedi bana
burada okuyan insanlardada psikolojik etki yaratıp bas ağrısı hissedebilirler bundan sonra diye düsünüyorum