kardeşim sen tüm vücut mu çalışıyosun yoksa bölge bölgemiFullbody programina goz atin forumdan bacak niye calismiyosunuz ayrica sirt ?
Boyle yapmak yerine 2 gun calisip bir gun dinlenin daha cok verim alirsiniz.orn. 1.bacak-gogus-triceps 2.sirt-omuz-biceps 3.dinlen
Karin hareketinide biceps calismadigin gun disinda haftada iki jez yap. Binlar dedigim gibi benim yaptigim ve tavsiye
Ben bolgesel calisiyorum hic 2 gun ara vermiyorum 1 gun bence iyidir.2 cok fazla bence tamam kaslar dinlenirken gelisir fakat bolgeselde zaten yeteri kadar dinleniyolar, fullbody yapmiyorum ben ama siz sanirim tumvucut uyguluyorsunuz forumda konusu mevcut ayrıca bacak ve sirtta ekleseniz iyi olur bencekardeşim sen tüm vücut mu çalışıyosun yoksa bölge bölgemi
verim konusunda çok çelişkili cevaplar var bi hocada internette videoları var oda 1 gün tüm vucut diğer gün dinlenme böyle böyle daha çok verim kazanılır dedi.
bide antrenmanda ilk hangi bölge çalıştırılmalı daha doğrusu hangi sırayla bölgeleri çalıştırmalıyız .
Ben bolgesel calisiyorum hic 2 gun ara vermiyorum 1 gun bence iyidir.2 cok fazla bence tamam kaslar dinlenirken gelisir fakat bolgeselde zaten yeteri kadar dinleniyolar, fullbody yapmiyorum ben ama siz sanirim tumvucut uyguluyorsunuz forumda konusu mevcut ayrıca bacak ve sirtta ekleseniz iyi olur bence
Fakat bacak ve sirt calismadan diger bolgelerde gelismez gelisir ama bi yere kadar mutlaka bacak calisin sirtta tabiki.forumsa aratabilirsiniz bacak calismanin onemini vs diger bölgeleri bırakıp istedigin yerleri calismak orantisiz bisey cikaricaktie ortaya benim tavsiyem 1 2 harekette olsa ekleyin mutlakaevet 4 haftadır 1 gün arayla tüm vücut çalıştım disiplinli beslenmeli gelişme kendini gösterdi 2 sene öncede alt yapı vardı . hedefim göğüs omuz ve kol kaslarını genişletmek o yüzden sırt ve bacak çalışmıyorum .
resim acilmiyor.Sen once internetten bi vucut tipini ogrenir misin.Ona gore soyliycem.Ornegin ektomorfsan hipertrofi vsvsboy:1.91
kilo:78
vücut tipi hakkında ise egemen kardeşimin bi fotosundan örnek veriyim
https://www.bodyforumtr.com/attachments/20130816_011327-horz-jpg.26883/ burdaki sağdaki resim gibi
resim acilmiyor.Sen once internetten bi vucut tipini ogrenir misin.Ona gore soyliycem.Ornegin ektomorfsan hipertrofi vsvs
Mezomorfsan sanslisin o zaman.1 gun yapip diger gun dinlenebilirsin.Senin kaslarin daha cabuk ve iyi gelisir.Ama agir caliscam diyosan dedigim gibi yap 2+1.vücut tipim : mezomorftur
Mezomorfsan sanslisin o zaman.1 gun yapip diger gun dinlenebilirsin.Senin kaslarin daha cabuk ve iyi gelisir.Ama agir caliscam diyosan dedigim gibi yap 2+1.
Valla kardeş ben her gün yapıyorum malum. Şu p90x bacaklarımı çakı gibi yaptı acayip kuvvet katıyor vucuda sakallar arttı yüzümde onu farkettim 1-5 ayda hormon salgılıuor demek buda