İyi sayılır herhalde ????

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sertkan sen onda kendini gördün herhalde empatik bi r avukat rolü gördüm sende... Sahi sen de arastırmadan soru sormaktan vazgeçip doğru yolu buldun galiba... Whey nedir diye soruyordun sadece birkaç gün evvel... Forumu bilmeden araştırmadan bilgiyi bulmadan yapılacak her "umut" beklentisi böyle reaksiyonlar görür, forumun selameti için görmelidir... Ayrıca moderatörler bile birşey demezken senin olayı kişiselleştirip insanlara had bildirmeye hiç hakkın olamaz... Kaç defa yazıldı çizildi okumada n araştırmadan topic açmayın diye, sırf bu yüzden yeni üyelere 1 hafta süre veriliyor, belki farkında değilsiniz...

Bilmemek degil ögrenmemek ayıptır. Ben sora sora doğruyu bulurum merak etme hem konuyla alakası ne benim durumumun küçük mü gördün beni ?zaten sana düşmez dalga gecmek yonetim ilgilenir
ve öyle bir sorum olmadi digerlerni sordum acıkla ögrenelim dedim sen bendende az bilğilisin belkide ?

Son düzenleme:
daha mı iyi oldu sen bunları söyledikten sonra kardeşim.belki adam bi şevkle başladı bu spora o yüzden resim koymak istedi ve acemi olduğu için bu sahne çıktı ortaya ama senin gibiler yorum yazdıktan sonra emin ol dediğin gibi uğramıcaktır buraya.lütfen düşünmeden konuşmayın.madem yanlış bi iş yapmış o zaman doğru yönlendir yoksa konuşmamak daha yerinde olur.tahrip kolaydır tamir zordur...

yazdığımı iyi analiz edebilirsen kendi kendine konuştuğunu anlıcaksın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı