İyi sayılır herhalde ????

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaslar ben bodye filn gitmedim yas 16 he 12 yasında karateye gittim 2.5 yıl iste 15 yasında bıraktım denir simdi yas 16 yaklasık 1 aydır atletzime gidiyom orda halter filanda calısıyom boy 1.79 kilo 75 77 arası değisiyo yaklasık olarak evde 3 aydır dumbel var 7.5kg lik onla calısıyom+iste 8 minute diye bi video var onu yapıyodum 1 ay yaptım iste hiç zorlamıyo basta zorlamıstıda sonra dedim bi faydası olmuyo galiba diye bıraktım bu fotoraf bıraktıktan 1 hafta sonra cekildi iste cekildiğimde atletizime 1 hafta gitmistim.
Vücudum nasıl sizce spora bodye filan yatkınmı ben atletik olmak istiyom taklalar atabilmek filan sırf kas istemiyorum bu vucutla nasıl bi eğitimle amacıma ulasabilirim yardımlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• 10112010827.jpg
    10112010827.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 531
  • 07102010485.jpg
    07102010485.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 534
süper genetiğin var aman allahım nedir ya bu :D asasdad

aslında gülünücek dalgaya alınıcak bi durum yok. dalga geçmek için can atan insanların en bu fotografları koyan arkadaş kadar ögrenmesi gereken şeyler var.

görev tamamlanmıştır. bidaha uğramaz buraya sanırım

daha mı iyi oldu sen bunları söyledikten sonra kardeşim.belki adam bi şevkle başladı bu spora o yüzden resim koymak istedi ve acemi olduğu için bu sahne çıktı ortaya ama senin gibiler yorum yazdıktan sonra emin ol dediğin gibi uğramıcaktır buraya.lütfen düşünmeden konuşmayın.madem yanlış bi iş yapmış o zaman doğru yönlendir yoksa konuşmamak daha yerinde olur.tahrip kolaydır tamir zordur...

Bilinçli adama destek olunur. Siz abartmışsınız asıl...
Yahu giyinik vaziyette resmini koyup da vücudum nasıl diye soran birinin hangi umudu olabilir :lol:

umut falandemeyin, sonra insanlar montlu kabanlı kiyafetlerini koyup vücudum nasıl diye sorabilirler :lol:

İlla sen destek olucaksin diye birşey yok,karsindaki 16 yasında bir çocuk kuralları hatırlatır uyayırsın. Kural ihlali yapmasi sana dalga geçme hakkı vermez.

Sertkan sen onda kendini gördün herhalde empatik bi r avukat rolü gördüm sende... Sahi sen de arastırmadan soru sormaktan vazgeçip doğru yolu buldun galiba... Whey nedir diye soruyordun sadece birkaç gün evvel... Forumu bilmeden araştırmadan bilgiyi bulmadan yapılacak her "umut" beklentisi böyle reaksiyonlar görür, forumun selameti için görmelidir... Ayrıca moderatörler bile birşey demezken senin olayı kişiselleştirip insanlara had bildirmeye hiç hakkın olamaz... Kaç defa yazıldı çizildi okumada n araştırmadan topic açmayın diye, sırf bu yüzden yeni üyelere 1 hafta süre veriliyor, belki farkında değilsiniz...

SAVAŞ74 Arkadaşıma katılıyorum hem 16 Yaşına gelmiş Okuma Yazması Var Bide Ergenligede girmiştir çocuk diyemeyiz artık gitsin bi forum kurallarını okusun sonra gelsin adam gibi resim koysun gelmiş bura göğüs ucunu cekip resim atıyor evet göğüs uçlarında gelişme çok güzel devam et elbiselerde yeni heralde :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı