İngiltere'den supplement :))

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan draft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

draft

Üye
Bir ingiliz sitesinde **************** un yaptığı gibi kilo ile çok çok uygun fiyatlara supplement satışı buldum ama bu kadar mükemmel olması kafamı karıştırdı. Ayrıca İngiltere'den gelmesi Amerika dan gelmesinden ucuza kargo parası demek olacak arada koca okyanus olmayınca. www.bulkpowder.co.uk sitenin adresi. Mesela 1 kg %90 whey isolate 15 sterlin. Bir hafta içinde deneme için amino asit siparişi vereceğim sorunsuz gelirse buraya yazarım.

Hammadde satış sitesi. Hiçbir markanın ürünü bulunmuyor sitede. Sadece temel hammaddeler var. Eskiden **************** da bu şekilde satış yapıyordu ama kaldırdılar ne yazık ki.

Bir ingiliz sitesinde **************** un yaptığı gibi kilo ile çok çok uygun fiyatlara supplement satışı buldum ama bu kadar mükemmel olması kafamı karıştırdı. Ayrıca İngiltere'den gelmesi Amerika dan gelmesinden ucuza kargo parası demek olacak arada koca okyanus olmayınca. www.bulkpowder.co.uk sitenin adresi. Mesela 1 kg %90 whey isolate 15 sterlin. Bir hafta içinde deneme için amino asit siparişi vereceğim sorunsuz gelirse buraya yazarım.

Güzel paylaşım da kargo fiyatı çok yüksek.5 librelik pro.toz için 44,99 sterlin kargo parası istiyor

Evet 500gr lık bir sipariş in shipping i
Parcelforce Euro Priority: £52.79
Royal Mail International (Unrecorded) ZS: £8.07
Royal Mail International Signed For (Recorded) ZS: £15.82
olarak çıkıyor.
500gr bodybuilding.com da ise 16 dolar olarak görünüyor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:25 ----------

Tam bilmiyorum ama belli ağırlığın üzerindeki siparişte 3 seçenek olan shipping i 1 e indiriyor. Bence amino vb. ürünleri almak için gayet iyi. İşte 500gr lık ürüne 8 pound istiyor.

500 gr lık creatin etil ester 'e de 44,99 sterlin kargo istiyor.500 gr lık glutamine de .Tek kargo seçeneği çıkıyor hala.

http://www.bulkpowders.co.uk/product.php/276/18/whey_protein_concentrate_82___instantised_
Isolate in daha pahalı olması normal. Twinlab ın ki gibi concentrate whey fiyatı 11 sterline geliyor. Ayrıca protein için tek kargo seçeneği çıkıyor olabilir ama ben 100er gramlık tan l- carnitine, beta alanine, taurine, cafeine tarzı ürünler almayı düşünüyorum. Onlar gayet uygun oluyorlar.

Farklı ürünleri ufak gramajlarla denemek için uygun.Alışveriş yaparsan ; sipariş sonucunu ve site ile ilgili yorumunu bekliyorum.

En son mesaj 2010 da atılmış çok zaman geçti aradan 50£ Ürün aldığınız taktirde türkiyeye adres teslimi kargo 10£ bana göre çok uygun bir fiyat.

En son mesaj 2010 da atılmış çok zaman geçti aradan 50£ Ürün aldığınız taktirde türkiyeye adres teslimi kargo 10£ bana göre çok uygun bir fiyat.
Evet gümrüğe takılmıyorsa tam bir nimet bizim için

yurt dışından myprotein veya diğer sitelerden supplement getirten var mı takılıyor mu hala bir açıklık getirilirse bu konuya sevinirim

Back
Yukarı