Vücudumuz bize küçük mü gözüküyor ?

Arkadaşlar 2 ay önce kolum 36.5 du.Bugun ölçtürdüm kolum 39.5 çıktı.Ama koluma bakıyorum taş çatlasa 36 37 derim.Acaba biz kendimizi yetersiz mi görüyoruz hep ?

Matematik yalan söylemez kardeş :) ölçümler standartsa ve çıkan sonuçlar bu şekildeyse kolun 39.5dir bitti :) gayetde büyük bir kol hatta :)

Tişörtün kesimi boldur :) şaka şaka zaten kolun hicbir zaman doldurmucak yani kolay kolay kimsenin doldurmaz dikkat et salondaki daha büyük koku olanlara boşkuk kalır mutlaka :)

Benim tahminim arkadaş yapılı alt yapısı olan biri zaten 36 cm kol 2 ayda 39 zor olur ama olsun bakmak lazim.

Zaten ben gecmiş yıllarda azar azar yaptım ama beslenmeye dikkat etmedim.2 ay kendim calıstım ve 2 aydır personal trainer ile çalışıyorum.Beslenmem çok düzenli.Bugune kadar 36 yı gecememiştim.2 ay once 36.5 du. Suan 39.5. Yas 20 kilo 77 boy 180

kardeş genel olarak o hırstın ve daha fazla gelişme istediğinden kaynaklanıyor :) bende de aynısı oluyor spora başladıgımda kolum 28 di zayıflıktıktan öecektim 53-54 kiloydum boy 1.72 ki bu arada simdi kol 35 kilo 67 civarı ama hep hala kendimi kötü görüyorum zaten buda iyi birşey kendinden tatmin olmak demek hırsını kabetmen olanla yetinmek demek boşver sen hep 36 gör hep büyütmeye çalış ;)

Sadece dambıl kaldırdım on iki kg 36.5 kolum estetik durması önemli simetri olnadan 40 yaparım ama neye yarar kuru kalın kol kalın değil estetik laZım

40 cm kol estetiktir hatta yerine göre 45 cm kolda estetiktir bakın frank zane gibi hatta arnoldın koluda estetik görünüyordu bu iş genetikte bitiyor ama genetiğin ne olursa olsun 40 cm kol gayette estetik durur tabi yağ oranınız düşükse işlevi yoktur demekte saçmadır 40 cmlik kolu olup iyi dövüşçüler var

kardeşim ya 2 ay önce 36.5 değildi ya şuan 39.5 değil gibi 2 ayda ordan oraya zor gibi yada zoru başarmışsın :)

yamlış anlama kardeşim onu demeye çalışmıyorum kimilerinin gelişimi hızlıdır beslenmede olduğu sürece kimisinin bi bölgesi diğer bölgelerineden hızlı gelişir çokta anormal bi durum sayılmaz

Aslında antrenorum Sırp.Garip bi metresi var.İlk bas inanmadım.Arkadasa dedim kolun kaç cm dedim 42 dedi.Sonra metreyle ölçtük 42 çıktı.Sonra inandım.

small beden i bile doldurmuyorsa yanlış ölçüm olması muhtemel
hataları en aza indirmek için kağıt metre kullanabilirsiniz

fatiko15 bunları yazana kadar bir resmini atsaydın, daha açıklayıcı olurdu.Belki kolunun kalınlaşması creatin ile de alakalıdır.(su tutma ) Sen en iyisi bir reim koy, kol ve tüm boy olarak.bakalım küçük müsün, sana mı öyle geliyor yorumlayalım.ok?

Back
Yukarı