tahmini kac yemek kasıgıdır ?5 poşete koy bence goz kararı tüket ama sağlam bir beslenme düzeni istersen mutfak tartısi mantıklı bence
dondurma sever tarafından gönderildi
kahvaltıcıdan aldım dostum besin degerleri yazmıyo üstünde ama adama dedimki abi yagsız tuzsuz protein oranı yuksek olanından alıcam dedim oda dediki ozzman lor yemen lazım dedi bende zaten lor arıyorum abi dedim buyur ozaman al dedi ÜNAL LOR PEYNİRİTahmini 5 yemek kaşığı. Besin değerlerini söyelebilirmisin ?
hahaha kahkaha attım be abi ALLAH ta senı guldursunHahah resmen Ünal Lor reklamı gibi, yagsiz tuzsuz proteini yuksek olsun bakkal amca, tamam o zaman kardesim al sana Ünal Lor =)
Dostum lor peyniri katı oldugundan yemek kasığı hesabi ile cok saglikli sonuc elde edemezsin, goz karari ile 5 e bolersen, 500Gr lık peynirin bi öğün 110gramını yersin diğer öğün 90 gr. Arada cok bisey farketmez yani. Mutfak tartısı yoksa göz kararı iyidir bu gibi durumlarda..
goz kararı 5 e bolersın derkenBence aldigin loru herhangi bi saklama kabina koyduktan sonra goz karari 5e bolersin oyle tukertirsin cunku burda kim ne dese dogru olmayabilir lor paketlerde havası alinmis vaziyette oldugu icin dagittiginda hacmide buyuyor ve satici her ne kadar yagsiz verdigini soylesede lorunda az cok yaglisi oluyor protein degerini farkettiriyor buda
Yani aldiginiz paket 500 gram galiba 100er gramdan yiyecek iseniz diyegoz kararı 5 e bolersın derken![]()
5 e nasıl bolucem yanı 100 er gramdan ? onu sormustum paketi bi kaba bosalttım dıyelim hanı 5 e nasıl bolunuyo zaten amacım 100 gr ' olup olmadıgını anlamak yardımcı oldugunuz ıcın tesekkurlerYani aldiginiz paket 500 gram galiba 100er gramdan yiyecek iseniz diye![]()
Rica ederim yardimci olamasamda5 e nasıl bolucem yanı 100 er gramdan ? onu sormustum paketi bi kaba bosalttım dıyelim hanı 5 e nasıl bolunuyo zaten amacım 100 gr ' olup olmadıgını anlamak yardımcı oldugunuz ıcın tesekkurler![]()
Aynen hassas terazi almak lazımRica ederim yardimci olamasamdayani bolmekten kastim goz karari hesaplayabilirsiniz bence en dogrusu bu olur cunku bunu bende cok arastirdim 5-6 kasik dediler fakat 500gr lik paketin resmen 3te 1 i zaten 5-6 kasik geliyor
![]()
Kesinlikle usenmeyip gidip almak lazim valla ogrendigim iyi olduAynen hassas terazi almak lazım3 yeme kasıgı 100 gr ediyo sanırım
![]()