Ezar
Üye
Arkadaşlar resmen vücudum son zamanlarda tavuk ve yumurtayı kabul etmiyor.Herşey ameliyatla spora 2 hafta ara vermemle başladı beslenmeye de ara vermiştim sonra eski beslenmeme döndüm ilk gün karın ağrısı vardı geçer dedim sonraki gün öğlen ise ishal başladı akşamına ise ateş mide bulandısı halisünasyonlar sürekli tuvalete çıkma falan.Gece acile gittim serum taktılar ilaç yazdılar yolladılar gece hiç uyuyamadım ateşim çıktı kustum,garip garip şeyler gördüm ilaçlardan tekrar kustum iştah sıfırlandı.Sabahına yarı ölü şekilde hastaneye yattım 1 hafta çekmediğim ağrıyı çektim ağlayacak kadar sancılarım oldu 3-4 güne ağrılarımı geçirselerde ishali geçiremediler.1 hafta yattıktan sonra farklı ilaçlar yazarak eve gönderdiler 2-3 güne ishalim de kesildi ben genede beslenmeye hemen başlamadım.1-2 günde sonra yavaştan eski beslenmeme ve antremanlarıma dönmeye başladım hafiften gene ishal olur gibi oldu tekrar antibiyotik kullanmaya başladım hafif düzeldi vs. derken dün akşamdan itibaren tekrar su gibi ishale geri döndüm,allahtan mide bulantısı ağrı falan yok,beslenmeyi tekrar kestim,hastalığın tavuk ve yumurtadan geldiğine inanmak istemiyorum çünki bu benim hayatım bu sıralar her işim ters gidiyor ama hadi hayırlısı.
Aynı sorunu yaşamış olanlar falan varsa ve bilgilendirirse sevinirim günde 12 yumurta 8-9 beyaz+yarım kilo tavuk tütekiyorum aynı zamanda karbonhidrat ve yağları da gerekli düzeyde alıyorum bunun yanında günde 1 litre süt,penir lor vs. de var tabii. İnşallah en kısa zamanda kurtulurum bu illetten.
Aynı sorunu yaşamış olanlar falan varsa ve bilgilendirirse sevinirim günde 12 yumurta 8-9 beyaz+yarım kilo tavuk tütekiyorum aynı zamanda karbonhidrat ve yağları da gerekli düzeyde alıyorum bunun yanında günde 1 litre süt,penir lor vs. de var tabii. İnşallah en kısa zamanda kurtulurum bu illetten.