Omuz antremanı yaparken çok zorlanıyorum

Sadece omuz antremanında oluyor ve bazen bicepse çok abandığımda kolumun ağrısından oluyor, o normal.
Fakat omuzda günün ilk hareketi olmasına rağmen ve 7.5 x 7.5 çalıştığım halde yoruluyorum enerjim kalmıyor gücüm kalmıyor bunun bir sebebi olabilir mi ?

Nizami yaptigindan emin ol bir de o günkü beslenmenin yetersizligi de etkili olabilir

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Corn flakesin icerigini bilmiyorum fakat yulaf ezmesini de tercih edebilirsin

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes yavaş yavaş başladı herkes zorlandı ilk zamanlar normaldir. 7.5 7.5 zorluyorsa 5-5 yap hareketin formunu bozmadan seti tamamla sonra zaten ister istemez kilo artışı olur. Hemen ağır kilolarla başlama.
Bazı insanlar çekme hareketlerinde güçlüdür bazıları itme hareketlerinde bazıları ikisinde de. belki sen, itme hareketlerinde zayıfsındır. bu vücut yapınla alakalı olabilir. mesela kolların uzunsa itme hareketleri biraz daha zor olur.

Herkes yavaş yavaş başladı herkes zorlandı ilk zamanlar normaldir. 7.5 7.5 zorluyorsa 5-5 yap hareketin formunu bozmadan seti tamamla sonra zaten ister istemez kilo artışı olur. Hemen ağır kilolarla başlama.
Bazı insanlar çekme hareketlerinde güçlüdür bazıları itme hareketlerinde bazıları ikisinde de. belki sen, itme hareketlerinde zayıfsındır. bu vücut yapınla alakalı olabilir. mesela kolların uzunsa itme hareketleri biraz daha zor olur.

Evet kollarim uzun bugun incline press 5 -5 yaptim fazla zorlanmadim gayet saglikli oldu :)

Back
Yukarı