enzy
Üye
Ben daha önceden 5 ay kadar bu sporu yapıp Mayıs ayında bırakmıştım. Geçen hafta yeniden başladım ilk hafta ısınma amaçlı hareketler yaptım. Bugün asıl programa geçtim. Hocam bana Göğüs-Biceps çalışacağımı söyledi ve göğüs için
Incline Bench Press
Decline Bench Press
Bench Press
Dumbell Fly
Butterfly gibi saçma sapan bir program verdi. Bunları yap gel biceps programını vereyim dedi.
Ben bu programı yapmadım yerine
Incline Bench Press
Dumbell Fly
Bench Press
Butterfly
yaptım. Kol programı için de hocanın yanına gitmedim kendim;
Barbell Curl
Hammer Curl
Preacher Curl yaptım.
Hocamın verdiği programın doğru olmadığını düşünüyorum ama size danışayım dedim sizce böyle devam mı etmeliyim yoksa hocanın verdiği programı mı yapmalıyım (burada araştırdığıma göre bu program çok ağır oluyor)
Salonumu değiştiremem salon aslında çok iyi, hoca da insan olarak çok çok iyi fakat biraz bilgisiz sanırsam. Kendim böyle devam etmeyi düşünüyorum siz de görüşlerinizi yazarsanız sevinirim...
Incline Bench Press
Decline Bench Press
Bench Press
Dumbell Fly
Butterfly gibi saçma sapan bir program verdi. Bunları yap gel biceps programını vereyim dedi.
Ben bu programı yapmadım yerine
Incline Bench Press
Dumbell Fly
Bench Press
Butterfly
yaptım. Kol programı için de hocanın yanına gitmedim kendim;
Barbell Curl
Hammer Curl
Preacher Curl yaptım.
Hocamın verdiği programın doğru olmadığını düşünüyorum ama size danışayım dedim sizce böyle devam mı etmeliyim yoksa hocanın verdiği programı mı yapmalıyım (burada araştırdığıma göre bu program çok ağır oluyor)
Salonumu değiştiremem salon aslında çok iyi, hoca da insan olarak çok çok iyi fakat biraz bilgisiz sanırsam. Kendim böyle devam etmeyi düşünüyorum siz de görüşlerinizi yazarsanız sevinirim...