yabanci
Yeni Üye
Arkdaşlar eminim bazen biri bu sporla ilgili konuşurken sizin de kafanız karışmışdır. Yazdıklarımı hiç kimse kişisel algılamasın lütfen. Dün kolumu ölçtüler salonda 50 cm geldi, kilom da 115. Kilomu falan hep 108-lerde maximum bilirdim. Bu kiloyu görünce bi durgunluk çöktü içime bu olaya sevinmemiştim. Gece uykuya dalmadan önce baya bi düşündüm. Neden daha da iri olmak istiyorum, hep istemişimdir 46 kolum olsun, ama şimdi 50 cm. Neden gözüm hiç doymuyor? 19 yaşım var ve bu kiloya ulaştım, peki 2-3 sene sonra ne olacak. 140-150 mi olucak yoksa daha da mı büyük. salonda hoca bana senin gibi hızlı gelişen birini hayatımda görmedim dedi. çocukken de hormon testi yapmışdılar bana, testeron seviyem 2 kere fazla çıkmıştı normal insanla kıyaslayınca.115 kilonu da korumak için daha ne kadar bu çileye, beslenme çilesine dayana bilicem. Ama en garipi biliyormusunuz ne arkadaşlar? bu sorunun cevabını kendim de bulamadım. nasıl greg valentino, king kamali kafayı hacim işine takdıysa ben de aynı yolda gidiyorum. Podyumlarda yarışacak diilim, ne de bu işden para kazanmak istiyorum. Gördüğüm kadarıyla sporculardan başka da hiç kimse ii de bakmıyor. İi de o zaman niye? Bence buna bir son verme zorundayım. Sporla anılmak istemiyorum, yaptığım meslekle,işle anılmak istoyorum. EN ÖNEMLİSİ HAYATDA NE MUTLU EDİYORSA SENİ ONU YAPMAN ZORUNDA OLDUĞUNU BİLİYORUM. NE BİR KIZ İÇİN NE DE BAŞKALARI İÇİN YAPMAMAK GEREK HİÇ BİR ŞEYİ . Ama sanırsam bu işden ben de mutlu olmamaya başlıyorum. İş hayatında daha itici olacağımı da şimdiden göre bilyorum. O yüzden sanırsam bu işi bir az yavaşlatmalıyım.