cecem yilmaz isini iyi yapiyor.ama nerden geldigini cabuk unutan birisi.bi cok kez sahit oldum parasiyla spor arabalari ile hava atmayi seven birisi..beyaz ise cok efendinerden nasil davranacagini biliyor.ama dedigim gibi ne kadar güldürsede türkiyede bi cok insanin yiyecek ekmegi yokken benim su kadar arabam tanesinin fiyati su kadar diye konusmasi beni cemden nefret ettiriyor
isini iyi yaptigini zaten söyledim.ama isini yaptigi icin kendini begenmis ilk hayatini unutup cikip milyonlarca insanin karsisinda benim 3 arabam var ama satsam söyle bi 40-50 tane normal araba alirim diyen birini sevemem ben.acikcada söylüyorum nefret ediyorum cemden.ben bizim milletide anlamiyorum zaten..size söyle biseyi anlatiyim.bundan 4-5 ay öncesiydi-kenan imirzalioglu ve sener senin basrol oldugu KABADAYI filmi kölne geldi ve filmin galasiydi.filmi basrol oyunculari ile birlikte izledim ayni salonda.....kenan filmde bi kac sahnede cok asiri küfürler ediyordu.ama salondaki insanlarin yüzde doksani karisiyla kiziyla beraber kahkahalar atarak güldüler.zaten filmlerdeki her küfüre gülüyor bu insanlar ama tabi kenan imirzalioglunun orda ayni salonda olmasi gülme seslerini bi kat daha cogaltmisti...kendi kendime sordum;Tabi tercih senin ama onları yaptıkları işle yargılamak daha doğru olur bence. Ama tabi saygı duyarım...