AkrepHan
Yeni Üye
merhaba arkadaşlar hocalarım benim sorunum malumunuz herkesin sorunu olan göbek yağı ben kardiyoya başladım.
Haftada 4 gün
Salı,Perşembe,Cumartesi,Pazar
20 dakika vadi koşusu (eğimli)
20 dakika 7 seviyede eliptik bisiklet
15 dakika 9.5 kilometre koşu (8.30 da 1 dakika dinlenme yürüyüşü sonra devam)
25 dakika eliptik bisiklette 8 seviyede antreman
400 m 12.5 kilometrede depar
sporum bu
Ben kendi vüdumu anlayamadım baya otururdum göbek felan yaptım ama kardiyoya başlayalı 3 gün oldu 500 gram verdim ondan öncede sadece 5 gün badi den sonra 25 dakika bisiklet sürerek 1 kilo verdim benim vücudum kolay kilo almaz yani kilom spor yapmadığım ve evde oturduğum halde sabit kalıyor fazla artmıyor çok kola felan içsem bile zamanında çok cips cart curt yediğim için şimdi göbek ve vücudum yağlı size sorum şu
ben diyete girsem burdan takip edicek hocam varmı? her akşam tüm gün yediklerimi yazsam yanlışlarımı düzeltseniz ?
Haftada 4 gün
Salı,Perşembe,Cumartesi,Pazar
20 dakika vadi koşusu (eğimli)
20 dakika 7 seviyede eliptik bisiklet
15 dakika 9.5 kilometre koşu (8.30 da 1 dakika dinlenme yürüyüşü sonra devam)
25 dakika eliptik bisiklette 8 seviyede antreman
400 m 12.5 kilometrede depar
sporum bu
Ben kendi vüdumu anlayamadım baya otururdum göbek felan yaptım ama kardiyoya başlayalı 3 gün oldu 500 gram verdim ondan öncede sadece 5 gün badi den sonra 25 dakika bisiklet sürerek 1 kilo verdim benim vücudum kolay kilo almaz yani kilom spor yapmadığım ve evde oturduğum halde sabit kalıyor fazla artmıyor çok kola felan içsem bile zamanında çok cips cart curt yediğim için şimdi göbek ve vücudum yağlı size sorum şu
ben diyete girsem burdan takip edicek hocam varmı? her akşam tüm gün yediklerimi yazsam yanlışlarımı düzeltseniz ?