Boyumun durmasini istiyorum

Oncelikle kolay gelsin benim birsorum olacakti

14 yasinda 1.80 cm boya sahibim durmasini veya az gelismesini istiyorum
Spor hocam press hareketleri. Boy uzamani yavaslatir dedi ama sizesorayim dedim .

Gorusleriniz nedir 1 gun calisip 1 gun off yapiyorum her antremanimda yapabilcegim egzersizler varmi

Oncelikle kolay gelsin benim birsorum olacakti

14 yasinda 1.80 cm boya sahibim durmasini veya az gelismesini istiyorum
Spor hocam press hareketleri. Boy uzamani yavaslatir dedi ama sizesorayim dedim .

Gorusleriniz nedir 1 gun calisip 1 gun off yapiyorum her antremanimda yapabilcegim egzersizler varmi
Dostum yasın 14 ken 1.80 boyu varsa çok sıkıntı şimdi yazacaklarımı iyi dinle:
Eğer vücut geliştirme sporuna yönelmezsen yaş 20-21 gibi leylek olursun 2 metreye yakın bir boyun olur sosyal hayatini ciddi biçimde etkiler fakat bu spora başlarsan zorlayara 1.85 - 1.95 arası daha dolgun ve yapili bir vücuda sahip olursun anliyacağin kizlar için aranan kan olursun ;)
Yüzme ve barfiks boy uzatır fazla yönelme sen özellikle spuat tarzı vücuttaki tüm eklemlere press uygulayan hareketlere önem vereceksin, sen şanslisin o yaşlarda vücut yapmak isteyipte boy uzamasını durdurduğu için 18 i bekleyen çok kişi var, avantajını kullan hem ideal boy hem vücut 1 taşta 2 kuş.

Egzersiz boy uzatmaz veya boy kısaltmaz. Ancak bazı egzersizleri yaparken vücudun doğru duruşunda değilse duruş bozukluğu oluşabilir. Bundan dolayı iki-üç santim boy kısa gözükür. Boyun uzaması yeterli beslenmeye, uykuya ve genetiğe bağlı sen beslenmene dikkat etmezsen uzamaz. Yeterli uyumazsan uzamaz. Bu kadar basit.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hala vücut geliştirme egzersizleriyle boy uzatıp kısaltabileceğini sananlar var.

Ben yavaslatmak istiyorum dedim abi sanirim eksik okudun[DOUBLEPOST=1445024408][/DOUBLEPOST]
Dostum yasın 14 ken 1.80 boyu varsa çok sıkıntı şimdi yazacaklarımı iyi dinle:
Eğer vücut geliştirme sporuna yönelmezsen yaş 20-21 gibi leylek olursun 2 metreye yakın bir boyun olur sosyal hayatini ciddi biçimde etkiler fakat bu spora başlarsan zorlayara 1.85 - 1.95 arası daha dolgun ve yapili bir vücuda sahip olursun anliyacağin kizlar için aranan kan olursun ;)
Yüzme ve barfiks boy uzatır fazla yönelme sen özellikle spuat tarzı vücuttaki tüm eklemlere press uygulayan hareketlere önem vereceksin, sen şanslisin o yaşlarda vücut yapmak isteyipte boy uzamasını durdurduğu için 18 i bekleyen çok kişi var, avantajını kullan hem ideal boy hem vücut 1 taşta 2 kuş.

Simdiden o leylek halini aldigimi dusunuyorum sinir bozucu acaba ogle okul sonrasi uyudugum uykunun gelisime etkisi varmi

Sanmıyorum 2 metre olacağını. Olsa olsa 1.95 olursun. Üzerine vücut yaparsan manken gibi olursun. Yaşıtlarından şuan çok uzunsun ama onlar boy atınca kötü durmazsın merak etme.

genelde 14 yaştan sonra senede 1-2 cm olarak uzarsın genelde 21 e kadar uzuycakları soylenır fakat 17 den sonra felan durur taş catlasın 190 olursun bence oda cok ıyı bır boy
hatda o kadarda olamassın ben 14 de 181 ken 17 de 186 oldu sonra su yasım 21 ve hala aynı :) tabi herkezınde yapısı farklıdır bunuda unutma[DOUBLEPOST=1445026419][/DOUBLEPOST]bu arada erkek kardeşim 14 yaşında 2001 doğumlu ve boyu 1.87 lise bire başladı okulda kızların gozundeki aranan kan :)

Ben nedense 15 yaşından sonra uzamaya başladım önceden kısaydım :D Şimdi ya 1.79 ya 1.80'im. Bende daha fazla uzamasını istemiyorum çünkü hacim almak zor oluyor. Bacaklarını gerdirmemeye bak.

Back
Yukarı