barbell shrugs da elleri kayıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cmrsmr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cmrsmr

Üye
evet barbell shrugs da ellerim eldivenle de kayıyor 100 kg basıyorum daha da basarım fakat ağırlık parmaklara gidince tutamıyorum sizce ne yapmalıyım ?

Kardeşim kancalar var bileğine sarıyorsun sen tutmuyorsun kancalar tutuyor bizim salonda böyle yapıyor bilmiyorum gittiğin yerde kancalardan varmıdır

MIXED-GRIP-BARBELL-SHRUG-300x262.jpg

resimdeki gibi bir elin ters diğer elin düz şekilde tutarsan deadliftte de shrugda da kaymayı engellersin. her sette elleri değiştirerek orantıyı da sağlayabilirsin.

kanca işi sakat diye düşünüyorum. kancayla sakatlık çıkabilir..

Kanca yok salonda ama bu el pozisyonunu cumartesi günü sırt antrenmanında deadlift de deneyeceğim sağolon olmadı kancayı da bi yerden bulup denerim.

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.

Önceki Bölüm : konu disi

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

"Lifting Strap" diye aratirsan google da cikan malzemeyi kullanabilirsin. bilekten de guc alirsin ve kayma da olmaz.

evet baktım Lifting Strap a kullanışlı bişeye benziyor yakın zamanda alacağım eyvallah

evet baktım Lifting Strap a kullanışlı bişeye benziyor yakın zamanda alacağım eyvallah

aldınmı ben bulamadım
internettede güvenebileceğim sitelerde yok

100 kiloyu tutmakta zorlanıyorsan kavrama gücün biraz zayıf demektir. strap kullanma bence. ön kollarının gelişmesini olumsuz etkiler. kalın bar varsa salonda statik tutuşlar yapabilirsin. ya da tek elle asılı kalma yapabilirsin.

Back
Yukarı