Antrenman Öncesi ve Sonrası PROTEIN

Sizce en iyi natural protein ürünü ?

• Total voters
    1
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar antrenmanlardan sonra ve once aldıgım protein miktarının az oldugunu ve bu nedenlede her gun antrenmanlardan sonra bırseylerın eksık oldugunu dusunuyorum. Her antrenman sonrası süt ve bal tarzı ürünler tüketiyorum ama bunun yeterlı olmadıgını farkındayım. Bunun için bana besin takviyesi hap / toz içermeyen, evde gereklı malzemeler oldugu taktırde yapabılecegım karısımlar onerebılırmısınız ?
Şimdiden yardım eden herkese tessekkur edıyorum...

Öncelikle verdiğin bilgiler için tesekkurler..
Ama bır sorum daha olacak. Okula gıdıyorum lıse 1 ogrencısıyım. Okulda tuketebılmem ıcın sandviç tarzı proteın urunlerını nasıl yapabılırım ?
Birde boy sorunum var. Uzatmak için neler yapabılırım ?

kaşar koyabilirsin ekmeğine, 150 gram tavuk ızgara yada haşlanmış koyarsın protein bakımındanda zengin olur. nerdeyse 2 metre olan birisi olarak boy için önereceğim pek bir şey yok maalasef. basketbol oyna ya da zıpla:) 18 yaşına geldiğimde gncden L-arginine almıştım bende müthiş bir etkisi olmuştu boy konusunda ama sana 15 yaşında olduğun için önermem.

Deibler,

Zıplamakla boy uzayacağı hakkında kanıtlar yoktur. Stretching ile maksimum boyunuza ulaşabilirsiniz ancak yine bu boy uzaması anlamına gelmez, postürünuz düzelir.

L-argine ile ilgilide yine aynı şeyleri söylemem gerekecek direkt olarak etkisi yok, araştırmanı öneririm.

Öncelikle verdiğin bilgiler için tesekkurler..
Ama bır sorum daha olacak. Okula gıdıyorum lıse 1 ogrencısıyım. Okulda tuketebılmem ıcın sandviç tarzı proteın urunlerını nasıl yapabılırım ?
Birde boy sorunum var. Uzatmak için neler yapabılırım ?

boy uzaması konusunda eğer salona gidiyosan antrenöründen yardım alabilirsin. boy uzamasına yardımcı olan antrenman programları var. fakat bunlardan mucize bekleme, boy konusu birazda genetik anneden ve babadan gelen genlerin etkisi büyük. arginine' in boy uzamasına direk etkisi yoktur, sadece GH hormonunun artmasına, kan dolaşımının hızlanmasına ve cinsel gücün artmasına etkisi vardır. herkezde boy uzama etkisi göstermez.

Ben spordan önce 2 bardak süt ile 3 haşlanmış yumurta ve birazda lor peyniri tüketiyorum. spordan sonrada açlık hissi olduğu için balık, tavuk göğüsü veya makarna tüketiyorum hem kilo alma açısından hemde protein miktarı açısından iyi olduğunu düşüyorum yaptığımın..

boy 1.87
kılo 80
babamın boyu 1.85 amcamınkı 1.94
anne tarafı kısa. baba taa-rafından dedem falan da 1.90 cıvarı.
tahmınen herkes boyumun 1.95 olabılecgını soyluyor ama yınede bılemıyorum. Bu arada onerılerınız ıcın cok tesekkur edıyorum.

boy sorunu yazmışsın.. daha fazla uzamamak mı istiyorsun yoksa uzamak mı? 15 yaşında 187 cm çok iyi hatta fazla diye düşünüyorum.

antrenmandan sonra hızlı sindirilen protein tüketmelisin. gıda takviyesi düşünmüyorsan yumurta veya lor peyniri tüketmen gerek. süt yavaş sindirilir, bu nedenle ters mantık olur.

boy sorunu yazmışsın.. daha fazla uzamamak mı istiyorsun yoksa uzamak mı? 15 yaşında 187 cm çok iyi hatta fazla diye düşünüyorum.

antrenmandan sonra hızlı sindirilen protein tüketmelisin. gıda takviyesi düşünmüyorsan yumurta veya lor peyniri tüketmen gerek. süt yavaş sindirilir, bu nedenle ters mantık olur.

Evet boyumun uzamasını istiyorum. Bu vucudu body yle bırlıkte daha iri gösteriyor. Yasıma gore cogu kısı uzunsun dıyor ama bende asırı boy tutkusu var. Daha fazla uzamazsam dıye cok dusunuyorum.
Protein içinde antrenmandan sonra süt içme dedıniz. Ama sıvılar daha hızlı sındırılmezmı ?

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır

Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :https://www.bodyforumtr.com/vbforum/beslenme-f24.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı