Acil yardım edin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

t730sh

Üye
konuyu lütfen kitlemeyin bu konuda bilgilenmek istiyorum. protein tozu kullanıyorum. Bugün salondaki hocaya sordum protein tozu kilo aldırırmı diye evet dedi. tozla beraber BCA kullan dedi yağ yakıcıymş. Ben anlamadım, önceki gittigim spor salonundaki hoca kilo aldrmaz demsti. Sizce bu spor salonunda ki sırf satmak için söylüyor olabilir mi? Bu arada bca 80 tl miş.

protein tozları kas yapımını sağlar nekadar kas yaparsan oakdar falza kilo alırsın eğer yağ oranın düşükse kaır nkasların örneğin belli oluyorsa bca almana gerek yok bence

protein tozları kas yapımını sağlar nekadar kas yaparsan oakdar falza kilo alırsın eğer yağ oranın düşükse kaır nkasların örneğin belli oluyorsa bca almana gerek yok bence

Yeni basladım spora. Boy: 179CM kilo: 74 yas: 18
Kilo almak istemiyorum aksine kilo vermek istiyorum içeyim mi protein tozu?

önce kilo verip yağları azaltdıktan sonra protein alsaydın kas yaparak kilo alırdın bence sen iç ama bi yandanda kardiyo yapmayı unutma

-ÖNCELİK HAKKI İHLALİ-

Değerli üyemiz Başlığınız acil,yardım gibi terimleri kullandığınız için kilitlenmiştir. forumda her üye eşit hakka sahiptir ve kimsenin öncelik hakkı yoktur.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı