Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbulda Dişi sibirya kurdu aranıyor. (çiftleştirmek için)
Bir sibirya kurdum var, ve çiftleştirmek için kendisine eş arıyorum daha onceki çiftleşmelerde (ikiside aynı kişiydi) ilkinde 6 yavru oldu fakat 1 hafta sonra hepsini sattıgını ogrendik bir daha geldi bu sefer insafa gelmistir dedim burdan olan 5 yavruyuda aynı şekilde sattı.kendisinden 1 gunlugune gormek icin getirmesini istedik onuda getirmedi eleman anlaşılan işi ticarete dökmüştü.neyse mevzu bizim oglana eş adayı lazım istanbul, ataköyde oturuyorum dişi kopek geldigi zaman bizde kalabilir gunde 4 yada 5 kere gezdirmeye cıkarıyoruz 3-4 gun kendi kopegimiz gibi bakarız herseyiyle daha oncekinede kralice gibi baktık.güvenilir bi sahip arıyorum ilgilenenler varsa özelden ulaşabilirler yavru talep etmiycem duruma göre belki 1 tane oda arkadasım için.
Facebook kullanıyorsanız eğer, bulunduğunuz şehire bağlı olarak hayvanseverleri biraraya getiren gruplar var; barınak bilgilerinden tutun da bu tür bilgilere kadar her aradığınızı bulabilirsiniz, bir araştırmakta fayda var bence
Cins tür yaş, hayvanlar hakkındaki her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz... Bilginize
Karneli köpeklerle birliktelik yaşaması iyi olur sanırım. Köpeğinize partner arıyorsanız www.havhav.com işinize yarayacaktır. Eski de bir sitedir. TV'e çıkmışlığını bilirim.